Home / Güzellik / Tırnaklarda hayvar boncuk manikür trendi !
Havyar Tirnak manikur Tasarimlari
Tırnaklarda hayvar boncuk manikür trendi !

Tırnaklarda hayvar boncuk manikür trendi !

Boncuk yardımıyla tırnaklarınıza yeni bir hit getirmek ister misini? Bunu doğru şekilde yapmak için çok bilgili olmak zorunda değilsiniz. bugün sizlere manikür de çıkış yapan Sevimli Havyar Tırnak  Tasarımları seçtik..bir adı Hayvar tınak olan bu manikür, boncuklar ile yapılıyor. Tırnaklara iki kat oje sürülüyor ve kurumasını beklemeden üzerine minik boncuklar serpiliyor, oje zaten yapışkan olduğundan boncuklar üzerine kolayca yapışıyor… Özel gecelerde, parti ve yılbaşında kullanabileceğiniz bu hayvar tırnak tasarımları şıklıkta sizi bir adım daha öne taşıyacaktır. Parlak bir görünüm için gümüş, altın ya da siyah boncuk seçin.. Her farklı gün için daha renkli olanları tercih edebilir tırnaklarınıza neşeli ve tatlı dokunuşlar ekleyebilirsiniz. Hayvar tırnaklar siyah ve kırmızı renkleriyle kadınsı, ve 3D etkisi olanlar göz alıcı görünüyor. Eğer bu muhteşem manikür denemeye karar verdiyseniz İşte size bazı ipuçları.

Ojeyi bir kat uygulayın ve kurumaya bırakın. Bu tabaka , mükemmel düz olmak zorunda değildir. Sonra oje bir daha sürün ve kurumadan  dağınık boncukları tırnak yüzeyine yerleştirin. Bu şekilde,oje bir yapıştırıcı rolü oynar. Her parmak için işlemi tekrarlayın. Tüm tırnaklara Bunu yaptıktan sonra, parmaklarınızla boncuklara basın iyice boncukların oturmasını sağlayın. Bu şekilde manikür uzun sürecek. Ve manikürün iyice kuruması için 15-20 dakika bir şey yapmadan bekleyin…

Bir önceki yazımız olan Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021 başlıklı makalemizde ayakkabı seçimi, bacak boyunu uzun göstermek ve bacakları uzun gösteren kıyafet hakkında bilgiler verilmektedir.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Daha kalın ve belirgin doğal kaşlar nasıl yapılır ?

Check Also

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir? Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.