Home / Moda / Topshop Adidas 2015 yaz koleksiyonu
topshop adidias yaz koleksiyonu 2015 1
2015 yaz Topshop Adidias

Topshop Adidas 2015 yaz koleksiyonu

Topshop Adidas 2015 yaz koleksiyonu ile iki marka arasındaki işbirliğinin mükemmel  başarısı bir kez daha ortaya çıkıyor.

Biz bayanlar geçen sene de Topshop Adidas yaz koleksiyonu ile özel alışveriş şansı elde etmiştik. 2015 yaz Topshop Adidias Originals koleksiyonu x ile tekrar iki devi bu yaz için başka bir koleksiyonda görüyoruz.

En son Topshop Adidas Originals yaz 2015 koleksiyonu x ile Topshop ‘un kendine özgü tarzı ile yeniden güncelleniyor. Bu koleksiyon yedi klasik spor parçadan oluşmaktadır. Özellikle, bekleyen bayan takipçileri için Topshop ‘un en genç tarzları ile yeni süprizler var. ikonik üç çizgili ve büyük boy Adidas logo damgalı popüler Superstar ceket en favori parçaları olacak!


Modern ve trend tüm moda estetik parçaları  keşfetmek için Topshop yeni sezon Adidas koleksiyonunu mutlaka inceleyin. Mükemmel ayakkabılar ve Tişörtler var.

Topshop, Adidas Originals ile bir kez daha  “moda ve spor aşkımız hayat buluyor. Cesur grafik numaraları ile sportstyle klasikleri bu sezon için harika görünüyor.

Tüm parçalar sınırlı sayıda olmasına rağmen 2015 Topshop yaz koleksiyonu size eğer günlük gardırop parçaları ile karıştırıp giyebileceğiniz şık sportif ayakkabı modelleri ve atletik giysiler ile hayranlarının bayılacağı yeni bir koleksiyon getiriyor. Adidas Originals yaz x sportif-şık tarzı içinde, egzersizleriniz yada günlük stilleriniz çok daha keyifli ve şık bir görünüm elde edeceksiniz. Çizgiler bizim favori siyah ve beyaz tişörtlerde yeniden!  denim şort y ile basit bir beyaz ya da siyah tişört ile eşleşen Adidas Spor ayakkabıları ile birlikte çok şık bakacağız metalik gümüş spor ayakkabıları ise bizim en favori seçimlerimizden. Basit beyaz Adidas Tişört  gardırop ekleyebileceğiniz zamansız ve en temel parça iken, siyah, kırmızı ve beyaz sportif Sweatshirt  modeli, rahatça kot veya kot şort ile eşleştirerek günlük stiller  içinde çok havalı  olabilir bir deyim parçasıdır.

İlgili; Topshop İlkbahar / Yaz 2015 Koleksiyonu

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gucci İlkbahar / Yaz 2015 Koleksiyonu

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.