Home / Moda / Topshop İlkbahar / Yaz 2015 Koleksiyonu
topshop ilkbahar yaz 2015 koleksiyonu 6
Topshop İlkbahar Yaz Bayan Giyim 2015 Koleksiyonu

Topshop İlkbahar / Yaz 2015 Koleksiyonu

Taze genç ve son derece büyüleyici yepyeni bir Topshop 2015 ilkbahar / yaz koleksiyonu çok beğeni toplayarak sunuldu. Topshop benzersiz özellikleri ve stil ideoloji ile onun odak noktası olarak İngiliz gençlik kültürünü, bu koleksiyonda bulabilirsiniz. Topshop “şık yaz elbise modelleri ve etekler en çok beğendiklerimiz arasında oldu. Hafta sonu şıklığını benimseyen yaz koleksiyonu kadınsı ve rahat kıyafetleri ile ön plana çıkıyor.Kesinlikle yaz için hafif ideal ve rahat şık bir koleksiyon. Sadece hafta sonlarınıiçin unutulmaz ve serin bayan giyim unsurları değil, aynı zamanda haftanın diğer kalan tüm günleri içinde harika parçalar bulabilirsiniz.

Topshop ilkbahar / yaz 2015 koleksiyonu başından itibaren kırmızı ve mavi, beyaz, siyah ve bordo arasındaki güzel renk romantizmini hissediyorsunuz.Gururla sergisini açan Topshop Cara Delevingne yaz 2015, koleksiyona damgasını vurdu. Sportif tarzı ile tamamen girly ve sevimli görünmeyi başardığını gösterdi…Kırmızı pilili şifon mini etek ile eşleşen bir renk bloke sweatshirt, beyaz bir mini etek giyilen başka sportif sweatshirt ile basit bir beyaz mini elbise üzerine giyilen bir sevimli renk bloke sportif üst harika görünüyor. Basit bir renk bloke mini elbise ve çizgili ve renk üste giyilen muhteşem yüksek belli pantolonlar var. Tüm parçalar topuklu sandalet ile tamamlanmaktadır ve bazı diğer eşleştirmelerde ise ise sportif özellikleri ile çantalar oldu.

Topshop ilkbahar / yaz 2015 koleksiyonunda diğer kıyafetler kısa şortlar ve tatlı şortlar oldu, bu tür tasarımlar bu bahar çok trend oluyor, mini etek, şık giyim seçenekleri ve düşük omuz üstleri ve elbiseler çok baskılı olarak görülüyor. Metalik gümüş tonları ise çeşitli giysi seçeneklerini süslüyor, kıyafetlerde çizgili ve fırfırda ise büyük bolluk olduğu görülüyor.
Bu koleksiyonda görülebilir diğer 2015 trendleri arasında, muhteşem kokteyl elbiseleri, şeffaf kumaş seçenekleri ile Çok yönlü bir renk paleti, flört şekiller ve kesimler, tüm Topshop bahar 2015 koleksiyonunu tamamlıyor!


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar Yaz 2015 Moda Trend: Etekler

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.