Home / Saç / Topuz Süngeri Nasıl Takılır?
Topuz Süngeri Nasıl Takılır?
Topuz Süngeri Nasıl Takılır?

Topuz Süngeri Nasıl Takılır?

Evde topuz süngeri nasıl yapılır? Topuz saç modelinin yapılışı ve topuz süngerinin takılışı adım adım anlatılmaktadır…

Topuz saç modelleri, birçok bayanın beğenerek kullandığı saç modellerinden biri. Ancak topuz saç modellerini yapmak detaylı ve zaman almasından dolayı dışarı çıkarken, okulda veya herhangi bir davette kullanılan kıyafet ve makyajla birlikte oldukça hoş bir görünüm oluşturan topuz saç modellerini her zaman kullanmak çok vakit isteyen özenli bir iş olduğundan dolayı bayanlar için pek te mümkün değil. Bu nedenle de dışarı çıkarken saçlarını kolay bir şekilde topuz yaparak birbirinden güzel topuz saç modellerini denemek isteyen bayanlar, topuz süngerlerinden yardım alarak saçlarına kolay bir şekilde topuz modelleri uygulayabilirler. Topuz süngerleri, saçlarını topuz yapmak isteyen ve özellikle de kuaföre gitmeye vakit bulamayan bayanlar için oldukça pratik saç aksesuarlarından biri. Bunun yanı sıra oldukça pratik bir kullanıma sahip olan ve birçok bayanın yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği topuz süngerlerini kuaförde, saç tokası satan yerlerde ya da internette kolayca bulup satın alabilmek te mümkün. Topuz süngerinin avantajlarından biri de küçük, orta veya büyük boylarda bulunabilmesi ve her ortama uygun boyutta saç topuz saç modeli yapılmasına olanak vermesi. Saç renginize göre sarı, siyah veya kahverengi topuz süngerlerinden birini seçebilir ve saçlarınızın arasında kolayca saklayabilirsiniz. Üstelik topuz süngeriyle yapılan topuzların bir başka özelliği de, kolay yapılmasının yanı sıra, görünümlerinin de oldukça da şık olması. Topuz saç modellerini uygulamak isteyen bayanlar, detaylı bir şekilde yapım aşamalarına dikkat ederek oldukça basit bir şekilde saçlarını topuz yapabilirler.

Topuz Saç Modelinin Yapılışı
– Öncelikle ince bir saç lastiğinden yardım alarak saçlarınızı atkuyruğu yapmalısınız.
– Daha sonra ise topuz süngerini atkuyruğu yaptığınız saçlarınızın üzerine geçirmeniz gerekir.
– Bir sonraki aşamada da topuz süngerinin her tarafını saracak şekilde saçlarınızı sarmalı ve siyah tel tokalarla iyice sağlamlaştırmanız yeterli olacak.
– En son aşamada ise oluşturduğunuz topuzun etrafından saçınızın bir kısmını dolaştırdığınızda özenle oluşturulmuş görünümünde topuz saç modeline kavuşmuş oluyorsunuz.
– Ayrıca eğer isterseniz topuz saç modellerine örgü ekleyebilir ya da dağınık topuz saç modeli görünümü verebilirsiniz.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Orta Boy Saç Modelleri 2016 Bayan
Topuz Süngeri Nasıl Takılır?
Topuz Süngeri Nasıl Takılır?

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.