Home / Moda / Trend Ayak bileğinde Botlar 2015
ayak bilegi bot modelleri 2016
ayak bilegi bot modelleri 2015

Trend Ayak bileğinde Botlar 2015

2015 Trend: Ayak bileği Botlar

Stil ve kış modasında en şık görünmenin yollarından biride ayak bileğinde botlardır. Ayak bileği bot modelleri  çıplak bacaklar, skinny jeans, tayt, bol pantolon veya hayal ettiğiniz herhangi bir kıyafet ile şık görünür… Eğer düz ya da topuklu model olsun, ayak bileği bir bot sizi asla yarı yolda bırakmaz. Şimdi iyi bir çift için yatırım yapıp ve yıl sonuna kadar giyebileceğiniz en güzel modelleri seçmenin tam zamanı !

Kolayca şık görünebileceğiniz Ayak bileği kışlık bot kombinleri ; kot pantolon ve T-shirt , uzun ve midi elbiseler, skinny kot, şort ve etekler, taytlar ve opak çoraplar hepsiylede heyecan verici ve şık bir stil oluşturuyor.

Biz size en tarz ve güvenilir, sıkıcı olmayan but botlarınızı, kış gardırop öğelerinin içine biraz heyecan enjekte etmeyi denemek için 2015 için  övgü alacağınız stil önerilerini listeledik. Ayak bileği botlar ile daha tarz ve şık görüneceğiniz beş yaratıcı yollar için yazımızı okumaya devam edin…


Diğer botlar; Trend bot modelleri ve sokak stilleri 2015

Ayak bileği botlar ile kış modasında yapabileceğiniz en şık stilleri ;

1..Kış elbiseleriniz ile
Beyaz ve diğer hafif renkli nötr bir ton elbise giymeyi düşünüyorsanız , o zaman biraz stilinize vurgu eklemek için  ayak bileği bot ile  bir açıklama yapmayı deneyin. Canlı renk, baskı, ya da desenli model ile süper-yüksek topuklu bot giyin.
2..Ofis stilinden kalem etek ile
Kim senin ayak bileği çizmelerini ofis için uygun değildir diyor ?! Kalem etek (uygun profesyonel bir ofis kıyafeti olduğunu biliyoruz )ve üstüne bir  bluz ile, altına ayak bileği botlarınız çok şık bir görünüm olabilir.
3..Kalın kısa çoraplar ile

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış Moda Trendi Dizden Aşağıda kıyafetlerde !

Ayak bileği bot ile rahat ve cool bir yaklaşım için, bot üstünden kalın kısa çoraplarını çıkar, yani kalın bir çift çorap ile ayak bileği botlarını eşleşti.. Bir elbise, tayt,ve skinny pantolon ile deneyin.

Bunlarda ilginizi çekebilir; Biker botlar ile stil kombinler yapmanın 7 yolu

4..Uzun ve midi etekler ile
Ayak bileği botların iyi bir çifti (düz stilleri bizim için daha havalı olurdu) şık ve kadınsı bir etek ile güçlü bir stil oluşturur.

5.. Kalın yün tayt ve şort ile
Kışın büyük trendlerden biri taytları  mevsim boyunca giyebilirsiniz: Kalın yün tayt ve şort kombini, opak çorap ve şort kombini çok havalıdır.. Neden daha büyüleyici etki için favori ayak bileği botları bu kombine eklemeyin ? Düz botlar ile iyi görünür, ya da topuklu bir bot ile bu kıyafetleri giymeyi deneyebilirsiniz.

Şimdi şık ayak bileği botlardan satın almanız gereken trend 16 çift 2015 ayak bileği bot stili !

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

One comment

  1. Oncelikle bu bot cdsitleri cok guzel ve bilegime gore botu sizin sayenizde buldum bana 2015 icin en guzel ve en cool botu buldugunuz icin siteye teşekkürler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.