Home / Moda / Trend bot modelleri ve sokak stilleri 2015
sonbahar trend bot modelleri ve sokak stilleri 2015

Trend bot modelleri ve sokak stilleri 2015

Sonbaharın en trend kadın bot modelleri rahat olduğu kadar şık ve cool duruyor.2015 Sokak modasının gözdesi trend bot modelleri ve stillerini sizler için seçtik.

Sokak stillerini de şık olduğu kadar tarzınız ile de iddialı olmak istiyorsanız 2015 trend bot modellerini hemen inceleyin ve sizde sokak kombinleriniz de hemen uygulayın. Düz botlar, biker botlar, masküler botlar ve, püsküllü botlar ve  yağmur botları sonbahar sokak modasının trend bayan botları arasında.Bot modelleri nasıl kombinlenir ?Eğer tarzınıza uygun nasıl bir bot giymeniz gerektiğini bilmiyorsanız sizler için hazırladığımız 2015 sokak modası bot stilleri resimlerine bir göz gezdirin.Eminim ilham alabileceğiniz bir çok stil, hemen hayalinizde yeni kombinler canlandıracaktır. Oversize montlar, hırkalar ve kazaklar ile sonbaharda harika günlük bot stilleri yapabilirsiniz!

Özellikle mini etekler ile harika uyum sağlayan bilekte biten kısabotlar, üzerinize ovarsize bir mont ile muhteşem havalı görünüyor.Sonbahar için bir çok farklı daha alternatif deneyebilirsiniz.

Düz tana sivri burun botlar da yine sonbaharın masküler ve şık kadın bot modelleri arasında.Deri ve düz taylar ile çok şık ve alımlı duran bu botlar üstüne blazer ceket ve leopar parçalar ile kombinlendiğinde daha feminen bir havaya bürünüyor.


Kot pantolon ve kot ceketler ile de harika duran burnu açık bilek boy botlar havaların biraz daha ılık geçtiği şu günlerde giymek için ideal.Denim gömlek ve denim ceketler ile de botlarınızı eşleştirip harika sokak stilleri elde edebilirsiniz.

Cut out bot modelleri 2015 sokak stilinin popüler bayan botları arasında yer almaya devam ediyor.Renkli çoraplar ile farklı stil oluşturan bu botlar her gittiğiniz yerde size farkını stiliyle hissettirecektir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Modası Bayan Giyim Kombinleri

Deri bot modellerinizi, yine deri taylı dar paça pantolon ve taylar ile giyip üstünüze deri ceketinizi giydiğinizde bu üçlüye sizde hayran kalacaksınız.sokak stilinin vazgeçilmez üçlüsü  bu sonbaharda  sizinde favoriniz olabilir

Eğer rahat ve kadınsı  bir stil yaratmak istiyorsanız siyah bir deri ceket, rüzgarda uçuşan bir asimetrik kesim midi etek , altına ise bilek boy püsküllü botlar giyin. botlarla kombinleyin. Güzel bir şapka yada bere seçtiğinizde ise size artı bir tarz ekleyecek.püsküllü botlar bu sonbaharda stillerinize daha hareketli bir dokunuş getiriyor.

Diğer benzer sokak stili 2015 sonbahar botları için galerimizi inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.