Home / Benim Stilim / Trend İspanyol paça jean pantolon ile ayakkabı seçimi
ispanyol paca yuksek bel jean pantolon ile ayakkabi secimi 2015
ispanyol paça kot pantolon 2015

Trend İspanyol paça jean pantolon ile ayakkabı seçimi

Günlük Bayan jean pantolon modelleri arasında yeni trend ispanyol paça kot pantolonlar ile nasıl ayakkabılar giymeliyiz sizler için araştırdık!

Onlar 2015 yılının özeti olan 1970’ler moda trendi…İspanyol paça flared olarak da bilinen bu trendler yeni sezonun son trendlerinin büyük bir parçası oldu. Bu 70 ‘ler tarzı geniş paça pantolon görünümlerin tarzı gerçekten büyük bir şekilde geri döndü! yüksek bel ve sıkı olarak dizlere kadar inen ve dizlerden aşağı geniş paça ispanyol  inen bu pantolonlar için en büyük avantaj bacak uzunluğunu dengelemesi ve boyunuzun uzun görünmesini sağlamasıdır.Genişliğin diz kapağı altından başlaması vücudu daha güzel orantılı gösterir.

Bu ispanyol paça jean  pantolonlar , anneler için, sokaklarda gençler için ve evde, her yerde giyilebilen trend pantolonlardan.  Bu yıl içinde sizde mutlaka ispanyol paça lot pantolonlardan satın almalısınız ve bildiğiniz  bir saniye için bile pişman olmayacaksınız.Bu gün sizlere ispanyol paça pantolonlar ile nasıl ayakkabı seçmeniz konusunda güzel bir liste hazırladık. Bu şekilde en güzel ve güçlü stilleriniz için ilham alabileceksiniz.

Geçmişte, geniş paça ispanyol pantolonlar normalde  altına düz ayakkabı  ya da süper düşük platformlar ile kombine yapılırdı. Yani daha çok konfor düşünülerek giyilirdi. Ancak bu sefer, biz her şekilde büyük platformlar, yüksek topuklu ayakkabılar, sandaletler ile eşleştirme yapabiliriz. Spor ayakkabı, ve  düz ayakkabılar ile de giyilebilir fakat boyu kısa olanlar için iyi bir seçim olmaz. İspanyol paça pantolonlar ile düz ayakkabı giyildiğinde çok daha  kısa görünebilir.Bu yüzden boyu kısa olan bayanlara tavsiyemiz mutlaka yüksek bel ispanyol paça satın almaları ve ayakkabı seçimi olarak platform topuklar tercih etmeliler.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Eski kazakları yenilemek için 15 Diy moda fikri

İspanyol paça kot pantolon ile ne tür ayakkabı giyilir?

• Platformlar : Biz platformlar veya ayak bileği askıları olan topuklar  ile düşebilir veya gökyüzüne kadar ulaşan bir boydan bahsediyoruz.Daha dikkatli yürüyerek platformlar ile en iyi tamamlayacak ispanyol paça kotlarınızı giyebilirsiniz. Platformlar   basit veya ağır süslü olabilir.

• Blok Topuklar :  Tasarımcıları blok-topuklu ayakkabı çeşitlerini 2015 koleksiyonlarına dahil ederek moda haftası pistlerine popülerlik ekledi.. Onlar ile daha yüksek görünebilir ken aynı zamanda rahatlar. Genel bir güçlü siluetini oluştururken, bacaklara konfor yanı sıra uzunluk ekler ispanyol paça pantolon bu ayakkabılar ile  gerçekten çok iyi uyum sağlıyor. Renk sizin blok topuklu ayakkabı engelleme de iyi bir fikir olabilir ya da sadece süet veya deri seçilebilir.

Ayrıca bakınız:  Vücut tipine uygun pantolon nasıl seçilir

• Topuklu Ayakkabılar : Dürüst olmak gerekirse, topuklu  ile asla kötü görünmezsiniz. Onlar özellikle skinny pantolonlar ile muhteşem görünüyor ve onlar da ispanyol pantolon ile büyüleyici görünürsünüz. Hem de yeni moda modeller ile  denemek için ispanyol paça pantolonlar ile giyebilirsiniz.  özellikle denim geniş paça pantolonlara topuklu ayakkabı eklediğinizde, tepeden tırnağa sokaklarda şık bir görünüm sergilersiniz. Egzotik dokular, dantelli topuklu ayakkabılar veya deri, süet topuklular  tercih edebilirsiniz.

• Topuklu Sandalet : onlar platformlarda veya düz  topuklu olarak  gelebilir. Bu sandaletler  ispanyol paça flared  pantolon kombini için tercih edilebilir.  İlkbahar ve yaz ayları boyunca en güzel ve rahat ayakkabılar arasındadır.

Bunlarda ilginizi çekebilir; İlkbahar / Yaz 2015 Moda Trend; Geniş paça pantolon etekler

• Ayak bileği Botlar : Ayak bileğinde olan  botlar arasından, muhteşem ispanyol paça pantolon ile giymek için kadife, süet, deri ya da istediğiniz herhangi bir diğer malzeme ile yapılan ayak bileği botlar giyebilirsiniz. Bu sizin için mükemmel bir seçenektir. En iyi seçenek günlük görünümünüze  ilginç bir dokunuş ekleyerek, zengin toprak tonları  veya egzotik baskılar ile olan tasarımlardır. Ayrıca saçaklı ve çivili ayak bileği botlar tercih edebilirsiniz.

İspanyol paça kot pantolon modelleri ve kombinleri 2015 – galeri

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış Modası: Bayan Takım Elbiseler

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.