Home / Moda / Trend Raporu; Jean Ve Jean Stili
kot ve kot kombinler 2015

Trend Raporu; Jean Ve Jean Stili

Moda denildiğinde akan sular durur, ama bazı moda trendleri de bir o kadar harika. Jean ve jean stili harika bir moda dokunuşu.Özellikle kot giymeyi seven bayanlar için kot ve kot birlikte tam bir harika stil yaratabilir.

Bu sonbaharda kot gömlek, kot ceket ve kot pantolonlarınızı kat kat giyim harika stiller oluşturabilirsiniz.Özellikle çılgın geçen moda haftaları yeni stiller ve moda trendler hakkında bize bir çok fikir veriyor.Moda haftalarının vazgeçilmez kombini denim+denim stili bizim çok hoşumuza gitti.Sizlere kot parçaları birbiri ile nasıl eşleştirilebilir bu konuda resimler ile örnekler vermek istedik.

Jean, hemen hemen herkes tarafından hatta ünlülerin en çok tercih ettiği rahat giyim tarzlarında.Moda haftalarındaki onların kıyafet seçimleri bize de tercihlerimiz konusunda destek veriyor. Jeanlerin gerçekten artık her sezon moda olan bir klasik olduğunu yeniden anlıyoruz .Jean Gömlek, ceket, elbise, ve bol jean + denim çokça podyumlar da ve sokaklarda görünüyor Kot Eteklerde bu sonbaharda çok trend  ve kot gömlek ve ceketler ile birlikte giyildiğinde harika görünüyor.


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Payet pullu pantolon giymenin en tarz 11 yolu

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.