Home / Saç Renkleri / TREND Saç Uyarısı: Sonbahar- Kış için Yeni Saç Renkleri!
sonbahar kis trend yeni sac renkleri 2015

TREND Saç Uyarısı: Sonbahar- Kış için Yeni Saç Renkleri!

Saç Renkleri

2020 Trend uyarısı yeni sonbahar kış saç rengi trendlerini sizde listeleyin! Saç renklerinde ön ve merkezi bölümlerde Yumuşaklık veren değişimler ve ışıltılar balyajlar geliyor. Saçlarda renkler oturduktan sonra daha güzel ve şık duruyor. Burada sonbahar kış için deneyebileceğiniz hazır çarpıcı saç tonlarını bulabilirsiniz.

Işıltılı Kızıl Saç Renkleri

Bu renk sonbaharda çok sıcak. Eğer gerçekten istediğiniz parlaklık ve çekicilik ise bu kızıl ışıltılar size getiriyor ve size ofis için harika bir stili yapar!
trend sonbahar sac renkleri 2015

Işıltılı Kızıl En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Kırmızı, mor, ve kızıl ile harika görünen cilt tonları buğday tenler ve esmerler, çilli bayanlar.Saç Uçlarında ombre ‘veya dışarı büyük balyajların daha hafif olması saçınızda kızıl renk için harika bir başlangıç ​​noktasıdır!


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Yaz Sezonu Trend Saç Rengi ve Modelleri

İpucu:

Saç uçlarında hafif  griler yoksa kalıcı veya geçici kızıl gölgeler yaptırın, saç stilistin den bilgi alın. Kızıl balyajlar ve ombreler  Saçınıza herhangi bir zarar vermeden canlı renk ve parlaklık verir!

Boyutlu Sarışın

Eğer hala bir açık kahverengi saç taban renginiz varsa çok şanslısınız biraz daha alt kısımlardan başlayarak boyanan sarı saç rengi, saçınızı daha yumuşak ve doğal bir görünüm vererek plajda geçirdiğiniz muhteşem bir yaz varmış gibi doğal sarılar meydana getirir.
dipleri acik kahve ustler sari sac renkleri

Boyutlu Sarışın En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Orta cilt tonları için Işıltılı sarılar bu sonbaharda sarışın olmak için mükemmel biryoldur. Doğal açık kahverengi ve hafif saç yumuşak sarışın birlikte görüntünüzü vurgulamak için mükemmel bir temel sağlar.

İpucu:

Sarışın saçlarınız  bu yaz çok açıldıysa bu sonbaharda için açık kahveler  getirmek harika bir yoldur. Kuaförünüze yüzünüzün etrafındaki sarı saçlara ince açık kahve parçalar ve saç dibine aynı açık kahve renklerde, yumuşak boya eklemesini söyleyin.

Altın Bakır Saç Renkleri

Sonbaharın altın gölgeli bakır saç renkleri için  yumuşak ışıltılı altın renkleri ekleyerek harika görünmek mümkün. Sadece daha fazla derinlik ya da koyuluğunu ekleyerek, bu renk  gerçek bir kreliçe saç rengi olur.

altin golgeli sac renkleri 2015

Altın Bakır En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Beyaz tenli ve buğday tenli bayanlara bu saç renkleri çok yakışıyor. Ayrıca, giysileriniz de ve makyajda Yeşiller, pembeler ve hafif maviler kullanmak altın bakır saç renkleriyle harika görünür. Kolayca bu saç  stili oluşturmak için kalın bukleli ve dolgun saçlar ile olur! Daha açık bir saç rengi kullanan kadınlar için, altın ve bakır saç boyası  renklerini karıştırıp  bu saç rengini elde etmesi daha kolaydır.

İpucu:

Onun hacmi Aşk? Saç maşası ve plastik maşalar da işinizi görür. Bir hacim verici köpük kullanarak saçınızı ısılı veya ısısız saç maşaları ile sarın. Saçınızdaki  maşları dışarı alıp baş aşağı saçınızı sallayarak tamamen soğumaya bırakın.

Yumuşak Karamel Saç Renkleri

Bu zengin, sıcak bir renk. Sonbahar ve kış mevsimine geçiş için karamel saç renkleri harika bir seçimdir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Genç Gösteren Saç Renkleri ve Modelleri 2019

yumusak karemel sac renkleri 2015

Yumuşak Karamel En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

açık ve orta cilt tonları için harika bir renktir. Koyu kahverengi saç rengi üstünde karamel saç renkleri çok güzel durur. Karamelden esinlenen renk tonları giyin ve daha uyumlu görünün.

İpucu:

Bir ombre ‘tip karamel saç rengini isterken çok spesifik olun.Kuaföre bir resim getirmek sizin için daha iyi olur. Eğer hedef gölge gibi yerleştirilmiş kahve üzerinde karamel balyajlar istiyorsanız, kuaföre resim göstermeniz ne istediğinizi anlatmanıza yardımcı olur.Onlar size seçtiğiniz rengi elde etmeniz için kendi bilgilerine dayalı tavsiyelerde bulunabilir.

Ballı Kahve Saç Rengi

Zengin kahverengi ve yumuşak bal ile birlikte güzel balyajlar bu sonbaharda muhteşem bir saç rengi görünümü sağlar! Bu renk tonu, çok koyu saçlı güzellikleri korumak için kolay ve  etkili bir yoldur.
balli kahve sac renkleri 2015
Ballı Kahve En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Doğal olarak görünen hoş bir saç rengi. Bu renk için en iyi başlangıç ​​noktası ise orta kahverengidir. Orta cilt tonları ve beyaz ten ile uyumludur. Aynı zamanda bal köpüğü renginide kullanabilirsiniz.

İpucu:

Bu rengi elde etmek için çok açık renkleri seçmediğinizden emin olun.Saç renginizin üzerine bal rengi sürdüğünüzde kısa süre bekletin… Yoksa ortaya sarı veya turuncu tonları çıkar.Bunun yerine 5-10 dakika bekleyip saçı yıkamak  burada gördüğünüz gibi yumuşak bal renkleri daha iyi yaratacaktır.

Yumuşak Ombre Saç Renkleri

Koyu saç rengini eritmiş gibi aşağı doğru hafif bir gölge popüler ombre saç renklerini kolayca elde etmenizi sağlar. Saç içinde renk geçişleri olmalı ancak, yumuşak renkler arasında daha iyi harmanlanır.

yumusak renkli ombre sac renkleri 2015

Yumuşak Ombre En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Koyu ciltler için bu saç rengi çok yakışır .Saç uçları aydınlatıldığı için yeterince güçlü ve koyu kahverengi bir ortamda başlayan saçlar ‘esmer koyu tenliler için kasvetli görünümü  açmakta mükemmel bir başlangıç ​​noktasıdır.
2015 TREND SAC RENGİ OMBRE

Yumuşak Violet Saç Rengi

Bu  koyu mor ve kızıl renk karışımı bob kesim saç ile daha zenginlik kazanıyor.Bu aşırı parlak olmadan karanlık saçlara bir vurgu eklemek için harika bir yoldur.

violet sac rengi 2015

violet sac renkleri

Yumuşak Violet En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Doğal olarak düz saç ve koyu saç renkleri kolayca bu stil elde ederken, kırmızı, mor ve lacivert gibi koyu renklerde kıyafetler ile  muhteşem bakmak güzel. Violet saç rengini en iyi taşıyan kadınlar ise koyu cilt tonları olanlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbaharın moda saç renklerinden ilham alın !

Kahve Rengi Balyajlı Saç Renkleri

Kahverenginin güzel tonlarını bu BALYAJ  vurgulamaktadır .KAHVERENGİ VE BALYAJ renk birleşimleri ile elde edilir. Uçlara doğru balyajın daha açık bir renk olması sizin buklelerin boyutu daha güzel gösterir ve ombre ‘hissi verir.kahverengi balyajli sac renkleri 2015
Kahverengi Balyajlı En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Esmer cilt tonları ve orta cil tonları bu saç rengini seveceksiniz teniniz sıcak renklerle harika görünüyor. Koyu kahverengi saç renklerinde daha güzel uygulama oluyor.

Kırmızı Saç Renkleri

sonbahar kış saç renkleri her zaman güzel kırmızılar ve kızılımsı altın gölgeler ile daha bir görkemli. Bu serin tabanlı kırmızı saç rengi sadece  muhteşem bakırın içine kırmızılar atılarak yapılabilir.

kirmizi sac renkleri 2015

Kırmızı En iyi Cilt Tonu & Saç Tipi

Zengin kırmızı ve bakırlar şaşırtıcı şekilde güzel bir canlılık verir.. Doğal kırmızı ya da hafif açık kahverengi saçta   Bu ateşli rengi elde etmek için kolay bir nokta.esmeri beyaz ten ve buğday tenliler için uygundur.

İpucu:

Bayanlar kırmızı saçlar ile görünüyorsunuz. Bolca kımızı atılan balyajlar da kızıl saç ile uyumlu olur.

Doğal Açık Kumral Saç Renkleri

Doğal kumral saç renkleri  mükemmel yerleştirilmiş sarı saç boyaları ile daha muhteşem görünüyor. Yüzünüzü tamamen Çerçevelemeden kumral rengin üzerine atılan sarı ince balyajlar olmalı. Saçınızın alt kısımlarında doğal karanlığı tutmak için ve saçınızın altına boyut ve ilgi vermek için kumral saçlar durmalı.
dogal acik kumral sac renkleri 2015

Doğal Açık Kumral En iyi Cilt Tonu ve Saç Tipi

Açık kahverengi, doğal koyu sarı saç renkleri için ideal bir uygulamadır.Bu renk için uygun cilt tonları ise hafif cilt tonları, soluk cilt tonları için vurgulayıcı doğru bir saç rengidir.

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.