Home / Kombinler / Trendi; Mom Jeanler
Mom Jean Modeli
Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik.

Dar ve skinny jeanlere çok güçlü bir rakip gelmektedir. Dar ve skinny jeanleri oldukça zorlayacak olan bu rakip ise Mom jeanlerdir. Mom Jean’in anlamı isminden de anlaşılacağı üzerine Anne kotlardır. Biz bayanlar annelerimizin kıyafetlerini , makyaj malzemelerini ayakkabılarını her zaman kullanabiliriz. Bu seçeneklerin arasına artık Jeanler girmiş oldu.

Artık dar ve skinny jeanlerin kullanımı giderek azaltan Mom Jeanlar rahatlığın ön plana çıkması ile popülerliğini arttırmaya başlamıştır. Kadınlar artık kendilerini sıkan ve hareket etmelerini önleyen bir jean yerine kendisini rahat ve serin tutan , istediği gibi hareket etmesini sağlayan jeanleri tercih etmektedir. Bu jeanlerin başında ise Mom Jeanler gelmektedir.


Mom Jeanların trendinin giderek yükselmesi ile birçok ünlü kot markası da Mom Jean modellerine yer vermektedir. Mom Jean modelleri yüksek bel , rahat ve bol kesim , sıvanmış bilek tarzı ile herkes tarafından çok beğenilmektedir. Mom Jeanler  yediden yetmişe tüm bayanlara hitap etmesi ile de kullanımı çok yaygındır.

Birçok renk modeli  bulunan Mom Jeanleri isteğinize göre her türlü ortamda dilediğinizce kullanabilirsiniz. Mom Jean modellerini ve nasıl kullanıldıklarını fotoğraf galerimize göz atarak inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Fular ve şal takmanın en şık yolları !

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

2 comments

  1. Merhaba,

    Sadece moda bence güzel birşey iyi giyinmek herkesin hakkı açık da olsan kapalı da olsan güzel giyinilmesi gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.