Home / Kombinler / Trendler; Tulum Modelleri 2015
2014 2015 tulum modasi ve kombinler

Trendler; Tulum Modelleri 2015

2015 Tulum Trendi

Sevgili bayanlar şıklığınıza şıklık katacak Tulum modellerine mutlaka göz atmalısınız.2015 tulum trendi tüm hızıyla devam ediyor. Tulumlar tasarımındaki şıklıkla ve rahatlığı ile bayanların gözdesi olmaya devam ediyor. Podyumlardan sonra sokak modasını da istila eden 2015 tulum modelleri ve kombinlerinden sizde ilham alın!

Tulumlar özellikle tek giyimli pratik bir parça olması rahatlığı ve kombin kolaylığı ile bayanların en gözde giyim parçalarından. Tek renkli sade tulumların yanı sıra geometrik desenli ya da floral desenli tulumlar adeta her yeri işgal etti. Spor tarzın egemen olduğu tulumlardan klasik tarza kadar her beğeniye hitap eden tulumlar bulunuyor bu sezonda.

Peki tulumlar nasıl giyilir ve kombinlenir?

Tulumların paça boylarına baktığımızda ayakkabıyı tamamen örten modeller de mevcut paçası bileğe kadar olan modeller de mevcut. Kalın topuklu ya da ince topuklu ayakkabılar ile kombinlendiğin de gerçekten çok hoş görünüyor. İsterseniz spor bir ayakkabı ile de kombinleyebilirsiniz. Tamamen kolsuz olan modeller özellikle beyaz ceket ile kombinlendiğinde çok hoş bir görüntü yaratıyor.


Straples modeller, sırt dekolteli modeller, V yakalı modeller genellikle en fazla tercih edilen modeller arasında. Tulumlarda dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise ince ve zarif kemerleri. Özellikle tek renkli olan modellerde tuluma çok zarif bir hareketlilik katmaktadır. Beyaz ve bordo renkli tulumlar da bir patlama yaşandı adeta. Siyah renkli tulumlarda yine en gözdeler arasında. Kısa boylu olan bayanlar boylarının daha kısa görünmemesi için paçaları yere kadar sürünen modelleri tercih etmelidirler.

 

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2019 Kış Kadın Trend Kombinleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.