Home / Giyim / Kadın Triko Kıyafet Stilleri | 2021
Kadın Triko Kıyafet Stilleri
Kadın Triko Kıyafet Stilleri

Kadın Triko Kıyafet Stilleri | 2021

Kadın Triko Trendi

Genelde, trikoları serin aylarda giyinmekten çok zevk alırım. Geçen seneden beri bir triko diye tutturdum ve aklım şimdiden sonbahar gardırobuma oluşturmakla meşgul olmaya başladı. Sonbahar, kıyafetleri bir araya getirmek için mükemmel bir zamandır. Çok sıcak veya çok soğuk değil ve en yaratıcı görünümleri elde etmek için yılın en iyi zamanı. Sonbaharda her zaman alışveriş yapmak istediğim ilk şeylerden biri triko modeller. Trikolarda öylesine rahatlatıcı bir şey var ki karşı koymamı zorlaştırıyor. O yüzden bugün size yeni ve çok sevdiğim triko trendi modellerini göstereceğim.

Triko Modelleri

Moda trendleri sürekli takip etmek kolay değil, ama sokaklar bize her zaman yön veriyor. Sonbahar soğuklar ile artıyor biz de kadınlar olarak her zaman hazırlıklı olmalı sıcak ve şık kıyafetlerimizi bir arada kullanmalıyız. Sizlere yardım etmek ve fikir vermek için bu sıcacık ve şık triko stillerini bir araya topladık. Bu kombinasyonları gördüğünüzde ne giysem telaşı olmadan daha kolay şık stiller elde edebilirsiniz.

Sonbahara hala birkaç hafta kalmış olabilir, ancak internete giren trikolarda desenler görmeye başladım bile. Bazıları bu yılın başlarından beri devam ettiği için, bu triko trendlerinden birkaçına zaten yatırım yapmış olabilirsiniz, ancak diğerleri belirgin bir şekilde yeni ve heyecan verici hissettiriyor.


Triko Kazak Modelleri

Uzun yıllar önce, geleneksel trikolar renkler, şekil ve teknik açısından yenilik olan modeller ortaya çıktı. Örgüleri hem rahatlık hem de soğuktan korunma aşamasında kadınların tarzlarını ortaya koyma fırsatını sunuyordu. Her tasarımcı yeni bir moda trendi olarak farklı bir yol çiziyor. Ancak trikolar ana temayı oluşturuyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Selena Gomez inanılmaz güzel sokak stilleri 2015

Düşük omuzlar bu sezon da hit. Özellikle düşük omuz ve salaş triko kazaklar oldukça talep görüyor. Kışın deri tayt veya keten pantolonla örgü triko kazağınızı uyumlu şekilde giyebilirsiniz. Uzun bir kaban içinde yumuşacık triko kazağınız sizi sıcak tutmanın ötesinde şirin de gösterecektir.

Triko elbiseler ve triko kazaklar bu kışın en sıcak ve şık kombin parçaları olacağını biliyoruz… Siyah ayak bileğinde botlar ya da uzun çizmeler ile onları kombinlediğinizde tam bir moda ikonu görüneceksiniz. Ya da düz ayakkabılar ile de trikoları giyebilirsiniz. Yün şapka ve atkılar da triko kombini için gerekli. Siz de kendiniz için en uygun stili bulmak için galerimizi inceleyebilirsiniz.

Triko Hırka ve Yelek Modelleri

Örme yelekler geçen kış kadar revaçta. Eskiye dönük stiller şimdiye dek egemen olmuş olabilir, ancak bu yıl parlak renklerde retro dokumalarla triko trendini bir sonraki seviyeye taşımaya hazırlanın. Vintage görünen hırka ve trikoları dolabınızın derinliklerinden gün yüzüne çıkarın. Bu yıl hırka ve yelek modelleri açısından vintage parçalar oldukça revaçta.

Detaylar ve desenler dünyası, sezonun trikolarına hippi modasından ilham veriyor. Bu sezonun triko hırka ve yelekleri üzerinde hayvan desenleri, çiçek desenleri vb. sonsuz çeşitlilikte baskılar yapılıyor. Kadınsılığını ortaya çıkarmak isteyenler elbette leopar deseni sever ancak bu modelleri de göz önünde bulundurun bence. Baklava dilimi desenli beyaz-pembe karışık desenli bir yelek olmasın mı dolabınızda?

Triko Elbise ve Triko Tulum Modelleri

Trikolar her yerde harika görünüyor öyle değil mi? Ben yeni yıla girerken arkadaş eğlencelerinde triko elbise veya triko tulum giymeyi severim. Gerek rengi gerekse rahatlığıyla trikodan vazgeçemediğimi söylemiştim. Triko elbiselerde genellikle bordo, ekru ve bej renklerini tercih ediyorum. Siz kendinize hangi rengi yakıştırıyorsanız onu giyebilirsiniz elbette. Sınırsız seçenek ve bitmek bilmez moda akımının peşindeyiz sonuçta…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kazak Modelleri | 2021

Triko tulumlar triko elbiseler kadar revaçta olmasalar da oldukça tercih edilen kıyafetler arasındadır. Renkli ipliklerle ince işlenmiş triko tulum ve bel kemeri ile dikkatleri üzerinize toplamayı başarırsınız emin olun… Bootie tarzında bir botunuz varsa triko tulum ile uyumu yakalayacağınıza emin olabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.