Home / Moda / Trompet Etek Modelleri 2019
2018 Modası Kadın Modası Trumper Etek Modelleri
2018 Modası Kadın Modası Trumper Etek Modelleri

Trompet Etek Modelleri 2019

Sezonun trend etek modelleri arasında gösterilen Trompet Etek Modelleri bildiğiniz gibi paris moda haftasında dünyaca ünlü markaların yeni koleksiyonlarında farklı renk seçenekleri ile oldukça dikkat çekmişti. Ünlü tasarımcıların trompet etek tasarımlarına bu kadar ağırlık vermeleri , sezonun trendleri arasına girmesinde ki en büyük etken diyebiliriz. Trompet etekler rahat ve şık olmalarının yanında , günlük hayatın kolay giyim parçaları arasında yer alıyorlar , genç kızların fazlasıyla ilgi gösterdikleri tasarımlar bu sezon karşımıza bir çok farklı renk alternatifi ile çıkıyor.

Trompet etekler oldukça rahat olmalarının yanında basen problemi yaşayan kızlar içinde oldukça ideal bir etek modeli diyebiliriz , kolayca basen bölgesini gizleyen bu modelleri bu sezon sokak modasında fazlasıyla göreceğiz. Kombin açısından oldukça rahat davranabileceğiniz trompet etek modellerinde ayakkabı olarak ister topuklu ayakkabı modelleri , ister düz bot modellerini tercih edebilirsiniz , özellikle botlar ile kombin edildiğinde daha tarz bir stil oluşturabilirsiniz.

Düz renklerden hoşlanmayanlar için birbirinden güzel desenlere ve renk karışımlarına sahip trompet etek modelleri arasından sizler için seçtiğimiz en trend modelleri galerimiz’den inceleyebilirsiniz. Merak edenler için ufak bir hatırlatma yapalım , bu konuda bize gelen mailler arasında trompet etek fiyatları ne kadar , en ucuz etekleri nereden bulabiliriz gibi mesajlar ile karşılaşıyoruz , hemen cevaplayalım , trompet etek fiyatları 39 tl gibi bir rakamdan başlıyor , markalar arasında ufak fiyat farklılıkları olabilir ancak ortalama fiyatları 39 tl. Bir çok online moda sitesinde daha uygun fiyatlarla’da sahip olabilirsiniz.


 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar ve yaz sokak modası 17 şık etek kombini 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.