Home / Dekorasyon / Tv Ünitesi Arkası 15 Duvar Kağıdı Dekorasyonu | 2021
tv unitesi arkasi tahta desenli duvar kagidi 2015
Dekorasyon Fikirleri

Tv Ünitesi Arkası 15 Duvar Kağıdı Dekorasyonu | 2021

TV Ünitesi Arkası Duvar Kağıdı Dekorasyonu Çeşitleri

Tv ünitesi arkası dekorasyonu bu yılın ev dekorasyon trendlerin başında geliyor. Evlere modern bir atmosfer ekleyen tv ünitesi arkası duvar kağıtları ve dekoratif taş modelleri, aynı zamanda ışıklandırmada ekleyerek daha şık ve lüks görünüm ekliyor.

Evinizde büyük bir etki yaratacak basit bir değişim yaratmak için kullanabileceğiniz farklı dekoratif malzemeler bulunmaktadır. Tasarımcılar tarafından bir alanı güncellemek için en sık kullanılan malzemeyi zaten paylaştık: boyama. Bugün duvar kağıdıyla dekorasyondan bahsedelim! Duvar kağıdı, anında yükseltme için iç mekanlarınıza uygulayabileceğiniz bir başka şaşırtıcı dekoratif malzemedir.

Duvar kağıdı yüzyıllardır etrafta, ancak yeni teknoloji bu klasik dekoratif malzemeyi yepyeni bir seviyeye taşıdı. Farklı desen türleri, dokular ve kendi içeriği arasında, bugün binlerce seçeneğiniz var.


Öyleyse nereden başlamalısınız ve neden ilk etapta duvar kağıdını seçmelisiniz? Bugünkü yazı, duvar kağıdıyla dekorasyon yapmadan önce bilmeniz gereken temel özellikleri ele alacaktır.

Duvar Kağıdı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Evinizde, boyayı ve iç tasarımı seviyorsanız bu işe girişebilirsiniz. Hızlı, evinizi şık bir şekilde yeniden dekore etmek için çok sayıda kağıt malzemesi, iç cephe boyası, zımpara ve sıyırma aletleri, yapıştırıcılar, dolgu maddeleri ve daha fazla alet gerekmektedir. Evinizde yeni bir tadilat başlayacağı için kendinizi hazırlamakla işe başlayabilirsiniz.

Bugün duvar kaplaması olarak kullanılan duvar kağıdı (çünkü artık hepsi kağıttan yapılmamaktadır), iç mekanınızı değiştirmenin uygun maliyetli bir yoludur. Duvar kağıtlarıyla dekorasyon, çok büyük bir taahhütte bulunmadan iç mekanınızı değiştirmenin bir yoludur. Birkaç yılda bir alanınızı değiştirmek isteyenler için idealdir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yılbaşı diy kapı çelenkleri ve süsleri 2015

Tüm duvar kaplamaları ortama derinlik katar. Tasarıma bağlı olarak bir alana hareket ve sıcaklık katabilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce desen, renk ve doku vardır, böylece kesinlikle sevdiğiniz birini bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Günümüzde duvar kaplaması içeriği çok daha dayanıklıdır. Havaya veya nem dengesine göre değişmeyen duvar kağıtlarını bulmanız mümkün.

Duvar kaplamasının, bir alanı yenilemek için boyamaktan daha pahalı olduğu doğrudur. Yine de maliyetini düşünmelisiniz. Sadece kağıdı satın almanız gerekmeyecek, aynı zamanda bu malzemeyi kurmanın maliyetini de hesaplamayı unutmayın.

Duvar kaplaması kurulumları için her zaman eğitimli bir profesyonel kullanmanızı öneririz. Aksi takdirde kağıdı mahvedebilirsiniz. Ayrıca, bir iç mimarla çalışmak, yalnızca duvar kağıdının genel bütçenize uyduğundan emin olmanıza değil, aynı zamanda satın alınacak boyutları ve miktarı doğrulamanıza da yardımcı olacaktır.

Bununla birlikte, “Kendin Yap” tarzında duvar kağıdı kullanmayı seçerseniz, ölçüm yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bazı iç tasarım ipuçlarına dikkat etmelisiniz.

Bütçenizin evinizin tamamına duvar kaplaması yapmanıza izin vermediğini görürseniz paniğe kapılmayın. Miami tasarımcılarımız aslında bir oda içindeki bir (stratejik) duvarda duvar kaplaması kullanmayı çok seviyorlar. Bunu bir alanda vurgu duvarları veya odak noktaları oluşturmak için yaparlar. TV ünitesi arkası bu odak nokta için ideal yerlerin başında gelmektedir.

TV Ünitesi Arkası İçin Duvar Kağıdı Çeşitleri

Duvar kağıtları modellerinden seçtiğimiz tv arkası fikirleri sizinde evinize harika bir tarz getirecektir. İsterseniz duvarınızın ölçüsüne göre 700 TL’den başlayan fiyatlara gerçek taş ve seramiklerden işletebilirsiniz. Hemen hemen duvar kağıdı ile aynı fiyata gelen gerçek patlak taş yapımı görünüm açısından daha gerçekçi ve doğal durmaktadır. Eski dönemlerde sokaklarda ve evlerde yapılan patlak taş görünümleri beyaz, füme, bej, kahverengi, tuğla rengi modelleriyle tasarımlar daha orijinal durmaktadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Salon dekorasyonu için marsala rengi 2015

Ahşap Taklitler
Bugün piyasada bulunanlara inanamazsınız. Dekorasyon için duvar kağıtları üreticileri bazı çarpıcı ahşap taklitleri geliştirmişler. TV arkasında ahşap desen isteyenler için inanılmaz bir fırsat olacaktır.

Tekstil Taklitleri
Bunlar tipik olarak iç mekanlara çok fazla derinlik katan dokulu duvar kaplamalarıdır. Tasarımcılarımız, alanları ısıtmak için onları sıkça kullanmayı sever. Biraz farklılık evinize iyi gelecek.

Çim bezi
Kesinlikle en çok kullanılan duvar kağıtları listesinin en üstünde yer alanlar çim bezi duvar kağıtlarıdır. Bunlar genellikle çok boyutludur ve herhangi bir alana lüks bir his katar. Pek çok doku çeşidi vardır ve yukarıda belirtildiği gibi, artık canlı bir alana sahip olma fırsatınız var.

Kalın Desenler
Eğlenceli desenlere sahip duvar kağıtları, iç mekanınıza hareket eklemenin harika bir yoludur.

Parlak
Alanı aydınlatmak, lüks ve zarif hissettirmek için parlayan duvar kağıdından daha iyi bir şey olamaz!

Aşağıda sizler için derlediğimiz tv ünitesi arkası taş desen duvar kağıtları modellerini ve ev içinde kullanılmış dekorasyon örneklerini daha yakından görebilirsiniz.

Siz de duvar kağıdı hakkında merak ettiklerinizi yorumlarda bize sorabilirsiniz. Duvar kağıdı yaptırdıysanız deneyimlerinizi de yazabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

ev dekarasyonu fikirleri 1

Ev Dekorasyonu Fikirleri

Yaşam alanlarımız olan evlerin dekore edilmesi, daha mutlu bir hayat sürmemizde son derece etkilidir. Bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.