Home / Kombinler / Üniversite Kombinleri 2014-2015
universite stil 2014 2015

Üniversite Kombinleri 2014-2015

Üniversite giysi ve aksesuar parçaları hakkında genç kızlara her tarza uygun çok ilginç ve özel 2014 2015 üniversite kombinleri geliyor!

Üniversite kombinlerini bir çok stilde yapabilirsiniz.Tarzınıza göre spor, klasik, maskülen gibi bir çok  stilleri sizler için yazımızda inceledik ve kombin seçenekleri için ilham alabileceğiniz moda ve trendlere uygun üniversite kombinleri seçtik. Okul üniversite kombinleri daha çok spor ve rahat kıyafetler ile yapılmaktadır.Düz ayakkabılar, babetler, oxford, spor ayakkabılar en çok tercih edilen rahat ve şık ayakkabılar.Sabahtan akşama kadar dışarda olacağınızdan ve derslerde daha rahat hareket edebileceğiniz kıyafetler seçmelisiniz.Tabi aynı zamanda şıklığınızdan ve tarzınızda ödün vermeyeceğiniz bir çok kombin yapabilirsiniz.

Üniversite kombinasyonları için genel ipuçları
1. Üniversite kombinlerinde düz ayakkabılar tercih etmeniz gün boyu rahat olmanızı sağlar.Etekler ve pantolonlar ile bir çok harika stili düz ayakkabılar ile de yapabilirsiniz.Yılın trendi oxford ayakkabıları seçebilirsiniz.

2. Üniversite kombinleri için havalı parçalarından biri bacaklarınızı daha uzun göstermek için skkiny pantolonlar tercih edin.Spor ve düz ayakkabılar ile harika duyan bu pantolonlar ayrıca boyunuzu kısa göstermez.


3. Diğer bir kombin seçeneği ise  cesur, rahat ve aynı zamanda şık  boyfriend pantolonlar ile deri ceket giymekten korkmayın.Aksi takdirde harika bir kombin seçeneğinden mahrum kalacaksınız.

4.Üniversite kombinlerinde biraz  dengeli bir şekilde biraz  kadınsı detayları ve parçaları ekleyebilirsiniz.Altına düz botlar ve ayakkabılar stilinizi abartmadan okul için uygun hale getirebilirsiniz.

Takı, güzel bir  bir şapka, parlak kırmızı ruj ya da dantel bir bluz gibi bazı parçaları kullanabilirsiniz. Sadece ideal bir kombinasyon yapmak için çekici ve kadınsı parçalardan bir yada iki tane seçin.

Her tarzdan birkaç seçenek bulabileceğiniz işte Üniversite kombinleri ve stilleri sayfamızda…

 

Bir önceki yazımız olan Sonbahar Tayt Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer ceket ile tayt, çizgili tayt ve deri ceket ile tayt hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2019 Bayan Giyim Kombinleri

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.