Home / Benim Stilim / Üniversiteliler için Stil İpuçları
universiteliler icin stil ipuclari ve kombinler 2014 2015

Üniversiteliler için Stil İpuçları

Üniversite ve okul için, eğer yeni stiller denemek , fonksiyonel ve eğlenceli gardırop öğeleri eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz!Bugün üniversiteliler için stil ipuçlarını sizlere sunuyoruz…Üniversite kombinleri nasıl olmalı, üniversiteli kızlar için 2014 2015 sonbahar kış kombin önerileri bu yazımızda.

Sıkıcı olmayan ve modo trendleri uygun ve aynı zamanda rahat ve cool görünebileceğiniz üniversite stilleri nasıl yapılır? İşte gardırobunuzda olması zorunlu kıyafetler ve üniversite stilleri için bazı tavsiyeler.

Spor İlham: Hemen hemen tüm markalar önümüzdeki sezon için spor koleksiyonlarını hazırladı almış.Spor bir üniversiteli kıs stili için  bir üst denemek için klasik gömlek ve pantolon, veya risk ile herhangi bir eteğinizin üzerine spor Tişört+ Gömlek, Gömlek+ Sweatşhirt, ve spor kolej ceketleri, deri ceketler ve kısa montlar giyebilirsiniz. Spor ceketler ile tişörtü birleştirerek bir çok tarz kombinler yapabilirsiniz.Ayakkabı olarak ise bilek boy düz botlar, oxford ayakkabılar, converse ve spor ayakkabı seçebilirsiniz.


Ayrıca spor logaları olan günlük elbiseler , kolej ceket ceket yada beyzbol ceketler ile birlikte giyilebilir.

Moda Temelleri: Birlikte karışık görünümler, her zaman ilginç tarzlar oluşturmaya yardımcı olabilir. Moda temelinde adet ;daha ayrıntılı tasarım detayları olanlar  ile olmayanlar arasındaki dengeyi korumak çok önemlidir.

Moda da aksesuarları renkli seçmek,  sadece bir dokunuş ilr sıkıcı bir görünümü geçmek için yapılabilir.

Motosiklet Ceket, deri ceketler çok cool stiller oluşturur.Bunlar asi gençliğin klasik bir sembolü olmuştur. Metalik desenli bir siyah deri ceket giymek, her zaman yağmurlu günler ve serin yaz akşamları gibi değişken havayı karşılamak için iyi bir yoldur.

Etek ve deri pantolon: Üniversite stiller için ekose ve spor gömlekler  üstüne hırka ve paltolar ile kombine edilebilir. Bu sonbahar /kış nötr renklerde bir deri etek ya da pantolon ile siyah renkli derilere yatırım yapabilirsiniz .Daha isyankar iseniz t-shirtler  ve jean gömlekler ile  kombine yapın.Ve daha da prezentabl  bir görünüm için overized büyük boy bir hırka & kazak  ile rahat bir görünüm elde edersiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kombinleri ve Ünlülerin Sokak Stilleri

Crop -Tops: Markalar ile  yeni siluetleri keşfediyoruz mağazalarda sonbahar kış için çok güzel  uyumlu parçalar varÖzellikle kısa üstler hala popülerliğini koruyor.Kazaklar,bluzlar ve kısa ceketler üniversite stilleri içinde harika olabilir. Uzun gömleklerin, ekose gömleklerin üstüne kısa üstlerinizi giyin veya spor ceketlerin içine giyin.

Baskılı ve renkli kıyafetlerinizde gözü yormayan, siyah, gri, beyaz ve lacivert gibi nötr renkler ile tercih edin.

Ekose gömlek: Sonbahar ve kış genç stillerinde  temel giysi haline gelmiş desenli ekose gömlekler üniversite stilleri için de ana kıyafetlerden biri..

Bu doksanlı yıllarda kullanıldığı gibi spor bir görünüm elde etmenin  başka bir yolu sadece bele bağlamak yeterli olur.

Denim veya Demim: Yine geçmişten gelen bir başka Trend. Bu aynı   renkle de  birleştirildiği gibi  farklı denim giysiler ilede (beyaz lacivert maviden mavi ve gri, taşlanmış)  tüm değişen renklerde ilginç ve şık bir kombin elde edebilirsiniz.

Eğer bu görünümün çok fazla göze battığını düşünüyorsanız, yumuşatmak için bir t-shirt veya beyaz bir gömlek ekleyebilirsiniz.

Sırt Çantası ve spor ayakabı : Sırt çantası her zaman trend olan bir aksesuardır.İster okulda ister sokakta her kullanım için idealdir.Sadece spor giyseler ile kullanmak eskilerde kaldı.Klasik kıyafetler ile de sırt çantanızı takabilirsiniz.Altına spor ayakkabı okul için daha konforlu ve şık olabilir.

Rahatlık ve pratiklik, öğrenci hayatının önemli bir parçasıdır. inanılmaz ve fonksiyonel bir görünüm oluşturmak için  stilleri, renkleri, dokuları seçenekleri hepsini bir arada düşünerek hareket edin. Aynı kıyafeti içinde farklı vurgu noktaları üreten bir kontrast, kombine takviyeleri yaparak eski  giysileri de kullanabileceğinizi unutmayın.

Üniversite  her zaman tarzı vurgulamak için harika bir fırsat olduğunu unutmayın. Eğlenin ve konfor için şıklığınızı feda etmeyin, İsterseniz ikisine de sahip olabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sırt çantaları Stiliniz için daha şık ve kullanışlı

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.