Home / Saç / Ünlü Süper Star Mankenin 2016 Saç Modelleri
Ünlü Süper Star Mankenin 2016 Saç Modelleri
Ünlü Süper Star Mankenin 2016 Saç Modelleri

Ünlü Süper Star Mankenin 2016 Saç Modelleri

Ünlü Süper Star Mankenin “Gigi Hadid” 2016 Saç Modelleri, Saç stilleri ve Saç Renklerini bu yazımızda 5 adet güzel resim ile paylaşıyoruz.

Sevgili kadınveblog takipçilerimiz moda, güzellik ve saç alanlarında her gün yeni konular eklenen sitemizde bugün Gigi Hadid ile 2016 yılının farklı saç stillerini inceleyeceğiz. Bildiğiniz üzere magazin dünyasını takip ediyorsanız Gigi  Hadid son zamanlarda yaptığı işlerle ve güzelliğiyle ön plana çıkmaktadır. Özellikle seçmiç olduğu saç stilleri ile erkekler ve kadınların dikkatini çeken bu ünlü oyuncu model  birçok farklı saç stilini denemektedir. Son moda ve trendleri ünlüler tarafından öğrenmekte mümkün olduğundan dolayı Gigi Hadid bizleri son moda ve trend saç stilleri hakkında bilgilenmemize yardımcı olacaktır. Şimdi gelin Gigi Hadid’in 2016 yılında trend olacak ve saçlarına uyguladığı saç stillerini inceleyelim.

Aşağıdaki galerideki 2ci resimde Gigi Hadid ile uzun ve buklelere sahip olan saç stilini inceleyeceğiz. Yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere kendiniz için önemli ve özel olarak belirlediğiniz günlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Yapımı oldukça zahmetsiz ve basit olan bu saç modelini yaptıktan sonra jöle veyahutta saç spreyi ile saçlarınız sabitleyiniz.


İkinci olarak galeriden üçüncü resimde ise son zamanlarda trend listelerinin üst sıralarında yer alan yüksek at kuyruğu modelini inceleyelim. Sıkı bir at kuyruğu olmasına özen gösteriniz. Çünkü son günlerde sıkı olan at kuyruğu modelleri daha fazla ilgi çekmektedir. Sizleri rahatlığa eriştirecek olan bu saç modelini yaz mevsiminde dilediğinizce tercih edebilirsiniz.

Galeriden 4 üncü resimde Gigi Hadid ile inceleyeceğimiz bir başka saç modeli ile hafif kabarık saç modelidir. Özellikle düğün,nişan veya parti gibi merasimlerde sıklıkla tercih edilen ve tercih edebileceğiniz bu saç modeline son günlerde inanılmaz bir eğilim bulunmaktadır. Özellikle bu saç rengi ile oldukça seksi ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yağlı Saçlar İçin Kesin Çözüm

Galerideki 5 inci fotoğrafta Gigi Hadid’in tercih etmiş olduğu bir başka saç modeli ise kısa bob saç modelidir. Ancak onun tercih etmiş olduğu bob saç modeli geriye doğru olan modelidir. Ki oldukça şık ve benzersiz duran bu saç modeli saçlarınızı daha hacimli gösterecektir. Bu saç modelinde fark yaratmak istiyorsanız yan tarafınızdaki saçlarınızı farklı yönlere yatırabilirsiniz. Ayrıca saçlarınız kirli iken bu saç modelini denemeniz sizin açınızdan daha yararlı olacaktır.

Sizlerde eğer saç renginizi değiştirmek istiyorsanız ki böyle bir sarı tonlara yakın bir saç renginiz varsa kahverengi tonlara rahatlıkla geçebilirsiniz. Uzun ve kısa her türlü saç yapısına uygun olan bu saç rengini sizlerde 2016 yılında denemelisiniz.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.