Home / Sokak Stilleri / Ünlülerin sonbahar /kış sokak stilleri 2015
unlulerin sonbahar kis sokak stilleri 2015
ünlü stilleri 2015 2016

Ünlülerin sonbahar /kış sokak stilleri 2015

Bu sonbahar sezonu, ünlüleri kırmızı halı haricinde sokak stilleri ile görmek ister misiniz ?Bu yabancı ünlü isimler sadece kendi sokak stili ile, yine her zaman kisi gibi çok havalı ve şıklar.En iyi, moda tutkunu ünlülerden 2015 sonbahar kış sokak stili kombinlerinin bazılarına sizde göz atın .İşte sokak tarzını sevdiğiniz ünlülerden bazıları …

SARAH JESSICA PARKER

SJP rahat bir sweatshirt ile şık ve moda kot pantolonunu birlikte kombinlemiş.Geniş kahverengi şapkası ve harika güneş gözlüğü stilini daha güçlü yapmış.Ayrıca düz süet zeytin yeşili botlarına bayıldım !

 JORDIN SPARKS

Jordin erik -bordo rengi elbisesi  esmer teninde çok harika görünüyor!


GWEN STEFANI

Gwen’in tarzı çok  rahat olduğu gibi  rocker ve şık arasındaki mükemmel denge göz kamaştırıyor.

TAYLOR SWIFT STİLİ

Taylor, siyah şortu ve topuğu açık önü kapalı ayakkabısi ile moda trendleri iyi yansıtıyor. üzerindeki salaş uzun kollu bluzu şapkası ve şortuyla çok uyumlu…

JESSICA ALBA

Jessica Alba çizgili crop tops  üst giymiş ve  siyah geniş paçalı ve yüksek bel kumaş pantolonu ile eşleştirmiş,kemeri ise tam bu kombin için ideal! Kızlar bu görünüm sokak modasında günlük bir stil için hem çok havalı hemde çok seksi değil mi? Ünlü stilleri arasında en beğendiğim Jessica Alba stili oldu…Ya sizin ?

 KENDALL JENNER

Bu sonbahar sezonu, ekose için Kendall çok iddialı bir takım elbise seçmiş…

MIRANDA KERR

Miranda püsküllü kahverengi montuyla  birlikte  cesur aksesuarları takarak , karıştırılmış bir kombin giymekten korkmamış.Yine her zaman ki gibi şık ve iddialı bir kombin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Haki Ve Military Sokak Modası Kombinleri 2017

PARIS & NICKY HILTON KARDEŞLER

Hilton kardeşler sonbaharda sokak stilleri ile hazır! Opak çorap ve diz üstü  yüksek çizmeler ile eşleştirilmiş baskılı elbiseler bu sezonun en trend elbiselerinden.

JENNİFER LOPEZ STİLİ

Jennifer Lopez denim-ve -denim stili, inanılmaz şık görünmesini sağlamış.

 EMMA STONE

Emma Stone kahve şalı ve kotu ile rahat ve sevimli sonbahar kış stilini sergiliyor!

 JENNIFER LAWRENCE STİLİ

Jennifer Lawrence baskılı kısa üst ile eşleştirilmiş siyah skinny siyah pantolonu gerçekten seksi ve hoş göstermiş. doğrusu okadar güzel vücudu var ki her ne giyse çok yakışıyor.

 REESE WITHERSPOON

Reese kıyafeti erken gelen sonbaharda için mükemmel! Bir patenci etek ile basılı bir bluz çok güzel olmuş.Serin havalar için biraz riskli olabilir.

 NIKKI REED STİLİ

Nikkiı yırtık siyah skinny kotu ile bu yılın modasını yansıyor, vintage saçları ve şık blazer kıyafeti ile çok uyumlu duruyor.

 

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

serenay sarika sac rengi 2015

Medcezir Serenay Sarıkaya (Mira) Saç Rengi

Değerli okurlarımız ünlü model, oyuncu ve şarkıcıların saç rengi ve modellerini incelemeye devam etmekteyiz. Bizler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.