Home / Makyaj / Unutulmaz Anlar için Seksi Koyu Rujlu Dudaklar
koyu renk ruj 2015
seksi koyu renk ruj

Unutulmaz Anlar için Seksi Koyu Rujlu Dudaklar

Bugün sizlere,, unutulmaz anlar için karanlık rujlu dudakların bir koleksiyonunu yaptık !

Hepimiz makyaj yaparak hemen görünümümüzü değiştirebiliriz, bu yüzden daha güzel bakmak için  her zaman en az bir toz  far ve siyah eyeliner uygulayabiliyoruz.Aynı şekilde Koyu dudaklarda özel günler için özellikle kış aylarında çok güzel oluyor. Bu günlerde ise isabet sokaklarda en popüler koyu renk rujlu dudaklar…

Koyu rujlu dudaklar, siyah, kahverengi, kırmızı, bordo ya da mor gibi tonlarda geri döndü ve bu Sonbahar ve Kışın en gözde rujları olacak.Sizde   makyaj kutusunda bu renklerden en az birini eklemeyi mutlaka düşünün. Burada en önemli olan şey ise koyu rujların tüm cilt tonları ile mükemmel görünüyor olması, bu yüzden herkes bu trendi takip edebilir çünkü, endişelenecek bir şey yok bu renkler harika görünüyor. Bu eğilimin diğer avantajı ise dişlerin normalden daha beyaz ve daha baştan çıkarıcı görünür olmasıdır.

Siyah kedi-gözü veya parlak göz farı, allık ve koyu rujlu dudaklar günlük görünüm için mükemmel ve gece için ayrıca koyu dumanlı gözler ekleyebilirsiniz. İster gündelik için daha zarif ve şık her şey ile karanlık ruj renklerini sürebilirsiniz.


Seksi Karanlık Dudaklar

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Uzun ömürlü kalıcı ruj için 8 ipuçu !

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.