Home / Moda / Uzun Abiye Elbise Modelleri 2015
V kesim dekolteli uzun abiye elbise modelleri 2015
V kesim dekolteli uzun abiye elbise modelleri 2015

Uzun Abiye Elbise Modelleri 2015

Birbirinden güzel uzun gece elbisesi modelleri. Uzun abiye elbiseler ve fiyatlar. Uzun abiye elbise modelleri kombin ipuçları…

Abiyeler, bir bayanı seçim yapması için en fazla zorlayan elbiselerdir. Kadınların kendi vücutlarına uygun abiye elbise modelleri bulması hiçte kolay değildir. Bazı bayanlar çok titiz davranarak kendi vücutlarına uygun abiyeler diktirirler. Tabii bunu yaparken kaliteli bir moda evi seçmek gerekir. Aksi takdirde hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Vücut yapımız düzgünse hazır abiye modellerini de deneyebiliriz. Beden ölçümüze göre satın alacağımız abiyeler vücudumuza tam olarak oturacaktır. Bedeni doğru bir şekilde seçmek yeterli olacaktır.

Sizlere bugün bonprix.com.tr adresinde satılan uzun abiye elbise modelleri üzerinden tanıtımlar sunacağız. Bu modelleri Bonprix resmi web sitesi üzerinden temin edebilirsiniz.


Siyah Uzun Abiye Elbise Modelleri
Jersey kumaşı dökümlü bu abiye modeli vücuda tamamen oturan feminen bir modeldir. Üst kısımlarında çiçek desenli tasarıma sahip olan bu abiye, yuvarlak yakalıdır. Bel kısmının küçük pileli olduğu elbisemizin etek bölümü de kruvaze görünümdedir. Arka kısmı fermuarlıdır. Bu gece elbisesinin fiyatı 120 TL’dir.

Siyah Uzun Abiye Elbise Modelleri
Siyah Uzun Abiye Elbise Modelleri

Maxi Kolsuz Uzun Abiye Elbise Modelleri
Çevrenizdekilerin dikkatini çekmek istiyorsanız Bodyflirt maksi abiye elbise tam size göre. Bel hizasında ve yakasında yer alan danteller elbiseyi çok zarif gösteriyor. Bu elbisenin böğürtlen rengi ve siyah renk seçenekleri de mevcuttur ve fiyatı 140 TL’dir.

Maxi Kolsuz Uzun Abiye Elbise Modelleri
Maxi Kolsuz Uzun Abiye Elbise Modelleri

Multiway Uzun Abiye Elbise Modelleri
Bu muhteşem abiye elbise ile 6 farklı tarz yaratabilirsiniz. Elbisenin 3 renk seçeneği mevcut. Resimde elbisenin siyah ve mavi yeşil modelini ön ve arka kısımdan görebilirsiniz. Bu abiyenin fiyatı ise 130 TL’dir.

Multiway Uzun Abiye Elbise Modelleri
Multiway Uzun Abiye Elbise Modelleri

Elbiselerin fiyatlarını ve nasıl satın alabileceğinizi detaylı bir şekilde öğrenmek için alt kısımda yorumlar bölümüne mesajınızı bırakabilirsiniz. Resim galerimizde diğer uzun abiye elbise modellerini inceleyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Prenses Gelinlik Modelleri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.