Home / Saç / Uzun, düz saçlar için en iyi saç modelleri
uzun duz sac modelleri
uzun düz saç modelleri 2015 2016

Uzun, düz saçlar için en iyi saç modelleri

Uzun, düz saç tipiniz var  mı? Bu en iyi ünlü uzun düz saç modelleri görünümlerinden  sizde ilham alın!

Bir başvuru Saçınızın tip böylece onlar tarzı farklı şekillerde ilham alabilir üst ünlüler, orada bir yerde olsaydı harika olmaz mıydı?

Biz kadınlara her zaman fikir veren ünlü yıldızlar, en çok saç modelleri ile yılın trendlerini ve stillerini anlamamıza yardımcı oluyor.Onlar her zaman yüz şekillerine yakışan modern saçları tercih ediyor, bizde içimiz rahat onların izinden gidebiliriz.Bu gün sizlere en iyi uzun, düz saç için ne varsa, saç modelleri kategorisin de yer verdik.Her yüz şekli için en iyi uzun düz saç modellerinden size de uygun bir model elbette vardır.


Ayrıca bakınız; Yeni trend bayan saç modelleri 2015

  • 1.Saçınızı tam ortadan ayırın ve parlaklık veren bakım serumu ile ışıl ışıl düz saçlarınız ile herkesi büyüleyin.Özellikle yuvarlak yüzler için ideal bu saç modeli Saçınızı doğal olarak düz olsa bile süper parlak ve süper düz yapabilirsiniz.Bunun için evde saç düzleştirici kullanabilirsiniz. Ayrıca kat kesimleri az ise en iyi saç stilleri elde edilir.
  • 2. Saçlarınızı ortadan ayırıp kulak arkasında kullanabilirsiniz. Özellikle üçgen yüz, kalp yüz şekli için bu saç modeli çok kadınsı durur.Vurgulayıcı bir göz makyajı ile görünümümüzü tamamlayabilir Kim Kardashian gibi büyüleyici görünebilirsiniz.Onun gibi upuzun saçlarınız varsa çok şanslısınız.Süper düz saçlar ve her iki bölüm kulak arkasında sıkışmış.
  • 3.Düzensiz saç orta kısmı.Saçlarınızın merkezi kısmından kendinin düzensiz bir şekilde ayrılmasını sağlayın.Saç yeni fönlendiğinde hafif hacimli bir şekilde ortadan rastgele ayrılır, işte bu saç stili Selana Gomez gibi uzun ve düz saçlı bayanlara doğal ve çekici bir ifade verir.
  • 4.Yanda derin ayrılmış uzun düz saç modeli; Bu saç modeli özellikle özel günler için güçlü etkisi olan bir saç modeli.Saç derin bir şekilde yandan ayrılıp kulak arakasına sabitlenir.Ve diğer kısım serbest bırakılır.Galerimizde bu örnekleri görebilirsiniz.
  • 5.Katlı düz ve uzun saç modelleri Yüzü çevreleyerek en güzel gösteren saç stillerinden biri de uzun katlı düz saç modelleri.Jennifer Aniston, bu nedenle Kuzey Amerika’nın saç simgesi. Asla çok yapmacık ya da aşırı tarz görünmüyor onun imzası katlı kesim saç modelleri genç kızların da ilham aldığı saç stilleri arasında.Onun için en büyük iltifat nedeni onun açısal alt yüzünü yumuşatmak ve ayrıca katlı saç uçları ile yüzünü çevreleyerek ilgi eklemesi.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 İlkbahar / Yaz Saç Aksesuar Trendleri

Uzun, düz saçlar için en iyi saç modelleri 2015 / 2016 – Galeri

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.