Home / Güzellik / Uzun, Geniş ve Kemerli Burun için Makyaj Hilesi
Burnu küçük gösteren makyaj hileleri?
Burnu küçük gösteren makyaj hileleri?

Uzun, Geniş ve Kemerli Burun için Makyaj Hilesi

Burnu küçük gösteren makyaj hileleri? Geniş burun makyajı? Büyük ve küçük burunlar için makyaj hileleri? Kemerli burun makyaj hilesi? Hepsi Makalemizde

Sevgili okuyucularımız bugün sizlere birtakım makyaj tavsiyelerinde bulunacağız. Tüm bayanlar için makyajın çok ayrı ve önemli bir yeri bulunmaktadır. Bizlerde tüm kadınlar için bu çok önemli bir nokta olan makyaj hakkında ünlü makyaj sanatçılarında bilgiler topladık. Eğer sizlerde kendi yüzünüze uygun ve hayal ettiğiniz bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu makalemize bir göz atınız.

Tüm dünyanın bilmiş olduğu birtakım makyaj ipuçları bulunmaktadır. Ancak biz sizlere ekstra ipuçları sunarak farkımızı ortaya koymaya çalışacağız. Örneğin makyaj yaparken tüm yüz hatlarınızı ortaya çıkararak burnunuzun küçük görünmesini sağlayabilirsiniz.


1.Burun Genişliğini Düzeltme ; Değerli okuyucularımız sizlerde burun genişiliği sorununuz varsa bu sorununuzu ortadan kaldırmak için sizlere birkaç öneri vereceğiz. İlk olarak makyaj  yaparken her zamankinden daha koyu tonu  seçiniz. Daha sonra ise bir kez burun bölgesine uyguladıktan sonra yanak ve elmacık kemiği bölgenize doğru yayınız. Daha sonra ise yüzünüzde hiçbir parlak bölge kalmaması üzerine makyajınıza devam ediniz.

Burun Genişliğini Düzeltme
Burun Genişliğini Düzeltme

2.Burun Uzunluğunu Kısaltma ; Diğer bir püf nokta ise burun uzunluğunu kısaltma yöntemidir. Bu yöntemi yüzünüze uygularken çok fazla koyu tonları tercih etmeyiniz. Her zamanki ve düzenli kullandığınız tonun bir tık koyu tonunu kullanarak burnunuzun üzerinize uygulayınız. Burun bölgenize uyguladığınız makyaja çok dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz. Çünkü bu bölgede uyguladığınız makyajın tonu burnunuzun büyük görünmesine neden olabilir. Kalın ve parlak dudaklar, hacimlendirici maskara burnunuzun küçük görünmenizi sağlamaktadır.

Burun Uzunluğunu Kısaltma hilesi
Burun Uzunluğunu Kısaltma hilesi
Burun Uzunluğunu Kısaltma
Burun Uzunluğunu Kısaltma

3.Kemerli Burun Makyajı ; Burun kemeri başlangıcını aydınlatma yapınız. Aydınlatıcı Parıltı kremi ile burunun üst kısmından başlayarak çizgi yaparak ve parmaklarınızla hafiften yayma yapınız. Bu nu yaptığınızda burnunuz daha düz bir şekilde ince görünür. Koyu tonlarda fondöten uygulayın. Açık renkler her zaman detayları daha çok ön plana çıkarır koyu renkler daha çok detayları arka planda tutar ve dikkat çekmez. Burun kemerinizin en yüksek noktasına bu koyu fondöteni uygulayın göreceksiniz ki bu yükselti geri planda kalıp burnunuz daha ince bir görünüm alacaktır. Pudra kullanarak da kemerli burundan kurtulabilirsiniz. Eğer yüzünüzde bir sıkıntı yok ve düz ve pürüzsüz bir tene sahipseniz ve fondöten sevmiyorsanız. Burnunuzdaki kemerin çukur olan kısmına koyu tonda pudra sürün kemer yok olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Chanel 2015 Rouge Coco İlkbahar Ruj Koleksiyonu

Burnu güzel gösteren makyaj hileleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır?

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? Küçük gözler makyaj yaparken sorun çıkarabiliyor bazen. Far sürdüğümüz zaman …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.