Home / Saç / Uzun Saçlar için Kolay Saç Modelleri ve Yapılışları
yandan örgülü saç modeli
yandan örgülü saç modeli

Uzun Saçlar için Kolay Saç Modelleri ve Yapılışları

Günlük saç modelleri ve yapılışları? Kolay saç modelleri resimli anlatım? Günlük saç modelleri resimli anlatım? Kolay saç modelleri yapımı? Galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

  1. Yandan Örgülü Saç Modeli

Saçınızın ön kısmından bir tutam saç alın ve bunu üç paraya ayırarak örmeye başlayın. Örgünün sonuna geldiğinizde ise şeffaf bir lastik toka ile örgünüzün ucunu bağlayın. Aynı işlemi saçınızın diğer tarafına da uygulayarak karşılıklı olarak iki adet örgülü saç kısmı meydana getirin. Yaptığınız ilk örgüyü saçınızın arka tarafına götürerek saçınızın arka tarafında tutturun. Aynı şekilde saçınızın örgülü olan diğer kısmını da saçınızın arka tarafında tel toka yardımı ile tutturun. Saçınızın açıkta kalan kısımlarını da isterseniz açıkta bırakabilir isterseniz de saçınızın o kısmına da örgü yapabilirsiniz. Bu şekilde de okulda kullanmanız için son derece pratik olan saç modeliniz hazır hale gelmiş oluyor.

yandan örgülü saç modeli
yandan örgülü saç modeli
  1. Modern Görünümlü Klasik Atkuyruğu

İlk olarak saçlarınızı normal atkuyruğu yapacakmış gibi arka tarafta toplayın. Saçınızı çok fazla yukarıda toplamanıza gerek yok. Çünkü bu modelimizin özelliği ve normal atkuyruğundan farkı saçımızın alt kısmından yapılmasıdır. Başınızın arka tarafında topladığınız saçtan bir tutam alın ve aldığınız bu saç tutamını atkuyruğunun etrafında dolayın. Saçınızı doladıktan sonra da küçük bir tel toka yardımı ile saçınızın ucunu sabitleyin. Bu şekilde de modern görünümlü klasik atkuyruğu modelini saçınıza çok kısa bir sürede uygulamış olacaksınız.


modern görünümlü klasik at kuyruğu
modern görünümlü klasik at kuyruğu
  1. Boğumlu Atkuyruğu

İlk olarak saçınızı atkuyruğu yapmak için arkada toplayın. Ve sıkı bir atkuyruğu yapın. Daha sonra ise elinize aldığınız şeffaf ve küçük lastiklerle atkuyruğunun istediğiniz yerinden küçük küçük boğumlar atın. Bu boğumları istediğiniz gevşeklikte yapabilirsiniz. Saçınızı bu kadar kolay bir şekilde hazırlamış olacaksınız.

boğumlu at kuyruğu uzun saç modeli
boğumlu at kuyruğu uzun saç modeli
  1. Kolay Prenses Saç Modeli

Saçlarınızı küçük parçalar halinde bir taraftan alıp diğer tarafa doğru dolayın. Ve tel toka ile tutturun. Diğer taraftan aldığınız saça da aynı işlemi uygulayın. Bu şekilde dağınık ve kısa olan saçlarınızı da ortadan kaldırmış olacaksınız. İsterseniz saçlarınızı yarım olarak da bırakabilirsiniz isterseniz de ensenize kadar bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle kıvırcık saçlarda son derece güzel ve zarif görünen bu model, düz saçlar için de kullanılması ideal olan bir modeldir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Biberiye Yağı Saç Çıkarır Mı?

Uzun Saçlar için Kolay Saç Modelleri ve Yapılışları Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

One comment

  1. Saçlarımda farklı modeller ve renkler denemeyi çok seviyorum ama bu esnada saçlarım çok yıpranıyor ama kuaförüm doğal keratin kullanmamı önerdi evde kullanıyorum patentli olandan aldım saçlarıma rahat bir şekilde istediğim rengi veriyor ve istediğim modelde kullanıyorum artık patentli keratinim sayesinde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.