Home / Saç / UZUN SAÇLAR İÇİN OKUL MODELLERİ
Tepede topuz uzun saç modeli
Tepede topuz uzun saç modeli

UZUN SAÇLAR İÇİN OKUL MODELLERİ

Okul için uzun saç modelleri ve yapılışları? Uzun saç örgü modelleri? Uzun saçlar için Okul saç modelleri? uzun saçlar için modeller? Uzun saçlar için kolay saç modelleri? Hepsi Makalemizde!

  1. Yarım Dağınık Topuz ve Yapılışı

Bu modele başlarken ilk olarak saçlarınızı yandan ayırın. Saçınızın ön kısmını biraz da parçalı saçlarınızdan ekleyerek geriye doğru dolayın. Arkaya doladığınız saçınızın bu kısmını tel toka yardımı ile arkada tutturunuz. Daha sonra geri kalan saçınızı yan tarafa doğru toplayın. Yan tarafta topladığınız saçınızı bir lastik toka yardımı ile tutturun. Saçınızı lastikten üçüncü defa geçirirken yarım geçirip top bir kısım oluşturun. Ve kalan saçınızı da bu top olan kısmın üzerine dolayın. Doladığınız bu saçınızı da tel toka yardımı ile sabitleyin. Bu şekilde çok kolay ve aynı zamanda da kullanışlı olan saç modeliniz hazır duruma gelmiş oluyor.

yarım dağınık topuz uzun saç modeli
yarım dağınık topuz uzun saç modeli
Yarım dağınık topuz uzun saç modeli
Yarım dağınık topuz uzun saç modeli
  1. Tepede Topuz

Saçınızın ön tarafından büyük sayılabilecek bir tutam alın ve iyice tarayın. Tarama esnasında saçınızın bu kısmını biraz kabartabilirsiniz. Saçınızın bu kısmını küçük tel tokalarla tepenizde sabitleyin. Daha sonra geri kalan saçlarınızı toplayın. Ve atkuyruğu yapın. Geriye kalan saçı da oluşturduğunuz kısmın üzerine toplayın ve etrafına dolayın. Ve oluşturduğunuz bu topuzunuzu da bir lastik yardımı ile tutturun. Ve son derece pratik olan saç modeliniz bu işlemlerden sonra hazır konuma gelmiş oluyor.


Tepede topuz uzun saç modeli
Tepede topuz uzun saç modeli
tepede topuz uzun saç modeli
tepede topuz uzun saç modeli

 

  1. Tepede Örgülü Topuz Modeli

İlk olarak saçınızı yüksek bir atkuyruğu yapmak için geriye doğru düzgün bir şekilde tarayın. Atkuyruğunu yaptıktan sonra saçınızdan bir tutam alın ve aldığınız bu tutamı da örgü yapın. Örgüyü sıkı yapmanız sizin adınıza daha iyi olacaktır. Çünkü örgüyü ne kadar çok sıkı yaparsanız saçınızın modeli de o drece daha gösterişli olacaktır. Örgüyü bitirdikten sonra örgünün ucuna küçük şeffaf bir lastik toka tutturarak örgünün ucunu sabitleyin. Geri kalan saçınızı da topuz yapın. Topuz için ise çoraptan yapılmış bir adet donata ihtiyacınız olacaktır. Donat yardımı ile topuzunuzu oluşturun. Ve daha sonra da oluşturduğunuz bu topuzun etrafına ilk başta ördüğünüz bir tutam saçınızı dolayın. Ve bu örgünün ucunu da topuzunuza tel toka yardımı ile sabitleyin. Bu şekilde saçınız hazır bir duruma gelmiş olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Grammy Ödülleri 2015 Ünlülerin Saç Modelleri ve Makyajı
tepede örgülü topuz uzun saç modeli
tepede örgülü topuz uzun saç modeli
tepede örgülü topuz modeli
tepede örgülü topuz modeli

Okul için Kolay Uzun Saç modelleri Galerisi; 

Okul için bir çok uzun saç modellerini sizler için bir araya getirdik. Pratik saç modellerini sizde okula giderken veya aceleniz olduğu bir zamanda kolayca saçınıza uygulayıp çıkabilirsiniz. Veya yetişkin bayanlar için o eski okul günlerine dönmeye ne dersiniz! sizlerde bu saç modellerinden bazılarını yapabilirsiniz. Back to the school saç modeli trendi 2016 moda.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.