Home / Saç / Uzun Saçlar için Örgü Modelleri
2015-2016 dağınık yandan örgülü saç modeli
2015-2016 dağınık yandan örgülü saç modeli

Uzun Saçlar için Örgü Modelleri

2016 uzun saç örgü modelleri ile ilgili makalemizde ayrıca saç örgü modelleri nasıl yapılır? ve saç örgü modelleri ve teknikleri nelerdir? ele alıcaz. Modeller için galerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Vücudumuzun en önemli noktalarından birisidir vücudumuz. Saçlarımız ne kadar düzenli, şık ve güzelse kendimize güvenimiz o derecede artar ve yükselir. Tabi ki saç modelini seçerken de dikkat etmemiz gereken noktalar da bulunmaktadır. Gideceğiniz ortamın ve yapacağınız kutlamanın yerine ve zamanına göre saç modelleriniz değişiklik gösterebilir. Bu yüzden de saçlarınıza değişik saç modelleri uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Bizler de bu yazımızda sizlere uzun saçlarınız için uygulayabileceğiniz değişik örgü modelleri hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

  1. Uzun Saçlar İçin Örgü Topuz Modeli

İlk olarak saçlarınızı üç tutam şeklinde ayırın. Daha sonra ayırdığınız bu tutamları da kendi arasında bölümlere ayırın. Ve ayırdığınız bu tutamları da örün. Yaptığınız bu örgüleri tutturmak için küçük lastik tokalar kullanabilirsiniz. Daha sonra da bu üç örgü tutamını da kullanarak daha büyük bir örgü oluşturun. Daha sonra örgünün sonuna geldiğinizde tutturmak için küçük şeffaf lastik tokalar kullanabilirsiniz. Bu şekilde çok güzel bir örgü modeli ortaya çıkarmış olacaksınız.


örgülü topuz saç modelleri
örgülü topuz saç modelleri
2016 örgü topuz modelleri
2016 örgü topuz modelleri
uzun saç örgü modelleri 2015-2016
uzun saç örgü modelleri 2015-2016

 

  1. Dağınık, Yandan Örgülü Saç Modeli

İlk olarak saçlarınızı aşağıya salarak örgü modelinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Bu model için en uygun saç; yıkanmış ve bu yıkanmanın üzerinden en az bir gün geçmiş olan saçlardır. Saçınızın üst kısmını ayırarak bir toka yardımıyla tutturun. Ve saçınızın tamamını başınızın sağ tarafında toplayın. Saçınızın bir tutamını yerinde bırakmayı unutmayın. Elinize aldığınız saçınızın bu kısmı ile saçlarınızı örmeye başlayabilirsiniz. Ördükten sonra saçınızın ucunu küçük şeffaf bir lastik toka ile tutturun. Örgünüzü kenarından tutarak çekin ve örgünüzün gevşemesini sağlayın. Daha sonra saçınızın üst kısmını açın ve hafif dalgalandırın. Saçınızı maşa yöntemiyle geriye doğru kıvırın. Daha sonra saçınızı hafifçe fırçalayın. Diğer taraftaki parçayı da kıvırın. Bu sayede yüzünüz daha güzel çevrelenecektir. Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra saçlarınızın tamamına sprey sıkın ve zorlukla elde ettiğiniz saç modelinizin dağılmamasını sağlayın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbaharda Yaptırabileceğiniz Düğün Saç Stilleri
Dağınık yandan örgülü saç modeli 2016
Dağınık yandan örgülü saç modeli 2016
2016 dağınık yandan örgülü saç modelleri
2016 dağınık yandan örgülü saç modelleri
dağınık yandan örgülü saç 2016
dağınık yandan örgülü saç 2016

Yukarıda yazdığımız modeller hanımlar tarafından son derece tercih edilen ve kullanılan uzun saçlar için geçerli olan örgü modelleri olup zaman açısından tasarruflu modellerdir.

Uzun Saçlar için Örgü Modelleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.