Home / Kombinler / Uzun salaş bol kazak kombinleri 2015
uzun salas kazak kombinleri 2015
overize uzun kazak modelleri ve kombinleri 2015

Uzun salaş bol kazak kombinleri 2015

Sokak stili 2015 sonbahar kış uzun, bol, salaş, overize kazaklar ile kombinler ve örgü kazaklar, triko kazaklar ile yapılan tüm stil ipuçları bu yazımızda!

Evet bayanlar kış kapıda ve kışın olmazsa olmazları kazakları yine çok stili ve havalı. 2014-2015 sonbahar/kış uzun, salaş, bol kazak kombinleri sokak stilinde tüm dünya modasında trendler arasına girdi. Bu kış kazak modellerinde overize bol  kazaklar dikkat çekiyor. Örgü desenler , asimetrik kesim uzun kazaklar  60’lardan etkilenen vintage  kazaklar trendler arasına giriyor. 2015 Bayan örgü kazak modelleri ve kombinleri konumuzu incelemek isterseniz linke tıklayınız…

2015 kış kazakların da yine Oversized trendinin çok olduğunu görüyoruz.büyük ve gevşek örgülü kazak ve hırkalar en iyi markalarında kış koleksiyonlarında çok beğeniliyor.Bunun yanında triko uzun ve salaş kazak kombinleri de en çok eğilimi olan bayan sokak stili kombinleri arasında dikkat çekiyor.

Daha çok moda olan kazak renkleri arasında naturel renkler ön  planda. Siyah ve gri tonlarının sokak kombinlerinin en çok tercih edilen renkleri olduğunu görüyoruz.Beyaz kazaklar, krem kazaklar ve haki yeşil kazaklarda yine en popüler kazaklar arasında.


2015 uzun salaş kazak modelleri ve kombinleri – galeri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Bayan Ceket Kombinleri Anlatımlı

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.