Home / Saç Modelleri / Uzun Yüzler İçin 38 Muhteşem Saç Modeli | 2021
Uzun Yüzler İçin 38 Muhteşem Saç Modeli
Uzun Yüzler İçin 38 Muhteşem Saç Modeli

Uzun Yüzler İçin 38 Muhteşem Saç Modeli | 2021

Uzun Yüzler İçin Saç Modelleri ve Saç Kesimleri

Uzun yüz şekliniz varsa ve saç kesiminiz konusunda karar veremiyorsanız Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker gibi uzun yüz şekline sahip kadınların tercih ettiği saç modellerinden ilham alabilirsiniz. Bu ünlülerin safına katılmak için uzun yüzlü kişilere en çok giden saç şekillerini kestirmemiz işe yarar! makalemizin geri kalanında sizlere önce Uzun Yüze Sahip Kadınlar ve Saç Modellerinin bulunduğu bir fotoğraf galerisi hazırladık. Fotoğrafları büyütmek için lütfen üstlerine tıklayınız.

Uzun yüz tipine sahip kadınlar en klas ve şık saç modellerini sizlere sunmak istedik. Genelde uzun yüz tipine sahip kadınların geniş alınlı olmaları ve bu alınlarını daha dar görünmesini nasıl yapacaklarını bilmeleri gerekiyor. Bu nedenle uzun yüzlü hanımlar için en fazla kullanılan ve uzun yüz tipine güzel giden saç modelleri kahküllü, katlı, küt ve asimetrik saç modelleridir.

Sizler için hazırladığımız uzun yüzler için saç modelleri galerimizde uzun yüzlü genç ve orta yaşlı kadınlara güzel seçenekleri paylaştığımız uzun yüzler için belirlediğimiz saç modellerine bir bakmanızı tavsiye ediyoruz.


Uzun Yüzlü kadınlar için saç kesimi önerileri makalemiz size yardımcı olacak. Uzun bir yüz şekliniz varsa emin olmak için, bunları dikkate alın. Genellikle açısal bir çene ve alın ile, daha uzun ve daha dar bir yüz şekli olması dışında ayrıca dikdörtgen yüz, bir kare yüz  şekline benzer olma eğiliminde olabilir. Yüzünü daha güzel göstermek ve uzunluğunu saç stili ile yumuşatmak ve orantılı olması için özel sezonun trend saç modellerini inceleyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dalgalı Saç Modelleri

 

Uzun Yüzler İçin Bob Kesim Saç Modelleri

Bir çene uzunluğu Bob kesim saç modeli ile ince yüz ve stil müthiş görünür! Yüz şeklinizin uzunluğu orantılanır. Sadece kısa bir bob 2018 saç trendi için harika bir isabet olur. Bu saç kesimi için ideal olan, İnce ve orta saç kalınlığı için  saç hacmini attırıp daha dolgun duran Bob saç modelleri .

Uzun Yüzlü Kadınlar İçin Omuz Hizası Dalgalar Olan Saç Modeli

Omuz uzunluğu dalgalı saç modelleri ile ünlülerin saç stillerinden örnek alabilirsiniz. Bir kare çeneyi yumuşatmak ve zahmetsizce bu seksi saç stili ile yüzünüzü daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. Sadece dalgalar bile tüm saç kalınlıkları için uygun olabilir. Uzun yüz şekline kapatmak içinse harika bir yoldur.

Uzun Yüzler için Ön Kahkülü Olan Saç Modelleri

Hem Sevimli olan hemde  yüzünüzün görünümünü kısaltan ve güzel gözleri vurgulayan önden kahküllü saç kesimleri uzun yüz şekli için ideal saç modelleri arasındadır. Kısa ve orta boy uzunlukta saçlarda uzun yüzler için mükemmel bir saç modeli seçeneği olabilir.Her saç tipi için uygun bir kahkül vardır. Yüz şekillerine göre kahkül ve perçem kesimleri için buraya tıklayınız.

Kısa Saç Modelleri

Sezonun en sıcak saç trendlerinden biriyle uzun ve güzel yüzünüzü  daha etkileyici yapın! Bir asi  kısa  saç kesimi sadece Ultra trend  değil, aynı zamanda uzun yüzleri olanlar için mükemmel bir seçim .Orta ve kalın saç tipleri için en iyi çalışır. Saç köpüğü ile harika saç stilleri yaratabilirsiniz.

Orta Boy Saçlarda Ombre Renk

Orta boy ve şık Ombre bir saç görünümü, uzun yüz şekli için gurur duyabileceğiniz bir saç modeli.  Sadece o gözleri yumuşatmakla kalmaz Ombre saç rengi çok popüler bir saç rengi! Saçlarınızın parlaklığını harika vurgular ve tüm dikkatleri saçlarınıza çeker.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Kısa Saç Modelleri | 2021

Yandan Ayrılmış Dalgalı Saç

yandan ayrılmış dalgalı saçlar yüzünüzün bir tarafında büyük bir hacim oluşturur ve uzun yüzlerin görünümünü yumuşatır.Kafa yapınız daha hacimli durduğundan yüz şeklinizin uzunluğu daha orantılı görünür.

Uzun yüzlü hanımlar için saç modelleri ve renkleri önerileri: Toplu duran veya açık, uyguladığın tüm saç modellerinde; saçlarının ön kısmında birkaç tutam salık bir şekilde bırak. Bu bıraktığını tutamlar yüzümüzü çevreleyerek, geniş bir şekil manipülasyonu yapacaktır. Bu şekilde yüzümüzün, eni ile boyu arasında bir orantı kurulur.

Katlı kesim yüzümüzü çevreler ve genişliği yok eder. Saçlarımızı yandan ayırma yöntemi daha hoş görünüme kavuşmanızı sağlar. Saçı dalgalı bir şekil uygulayarak yüzümüzün eni ve boyu arasındaki orantılı bir görüntü elde edilmiş olur.

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

One comment

  1. ilham olması amacı ile https://www.kadinveblog.net/uzun-yuzlu-bayanlar-icin-15-klas-2016-sac-modeli/ makaleme bakmanızı da tavsiye ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.