Home / Saç / Uzun yüzlü bayanlar için 15 klas 2016 saç modelleri
uzun yüzlü bayanlar için saç modelleri
uzun yüzlü bayanlar için saç modelleri

Uzun yüzlü bayanlar için 15 klas 2016 saç modelleri

Uzun bir yüz şeklinemi sahipsiniz? Uzun yüz saç modelleri neler? 2016 yılı uzun yüzler için önerilen saç modelleri ile farklı bir görünüme sahip olun! Uzun yüzlü hanımlara özel 15 saç modeli için galerimize göz atabilirsiniz.

Uzun yüzlü doğan bu kızlar için en doğru saç modelini bulmak zor gelebilir. Hepimizin bildiği gibi yanlış bir saç modeli sizin yüz şeklinizi daha uzun göstermek gibi kötü bir etki yaratabilir.  Bu durumu önlemek için ve yüzünüzün şeklini bir avantaja çevirmek için şık saç modelleri seçebilirsiniz. Bugün uzun yüzlü bayanlar için 15 harika saç modeli derledik. Bu resimlere bir göz atmanızda fayda var.

Saçlarınızı daha bir flat görünüm vermek için çene hizasında katları sonlandırabiliriz. O katlar yüzümüzü saracak ve tamamen yepyeni dolgun bir görünüm sunacaktır. Ve dikkatleri üzerinize kaydıracaktır. Dalgalarda bu noktada size çok yardımcı olabilir. Pürüzsüz alnınızı öne çıkarmak için saçlarınızı alın bölgesinde kısa kestirebilirsiz. Genel görünümüzü yumşatarak daha iyi bir etki yaratmak mümkün olacaktır.


Uzun yüzlü hanımlar için önerilen saç modelleri galerisi;

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Oryalle Saç Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.