Home / Moda / Victoria Secret 2015 Mayo ve Bikini Modelleri
victoria secret 2015 bikini ve mayo modelleri
victoria secret 2015 bikini ve mayo modelleri

Victoria Secret 2015 Mayo ve Bikini Modelleri

Şu anda, kar ve soğuk havalar var ve biz giymek  kat kat kalın kıyafetlerimize  sarınmış ve şömine önünde sıcak kahvemizi yudumlarken,  mükemmel bir yaz tatilini  düşünmeye, başlıyoruz; sahil ve güneşli resimlere bakmak için şuanda geziniyor olabiliriz.Bu hayalinize gerçeğini ekleyin Victoria Secret  2015 mayo ve bikini modellerini görmeden kesinlikle harika bir tatil düşünmeyin. Doğal ve nefes kesen küçük bikiniler ve mayolar Victoria Secret 2015 koleksiyonu ile daha çekici… VS mayo 2015 kataloğunda seksi ve ince gösteren modellere bakmadan geçmeyin…Kesinlikle ruhunuzu aydınlatır.

Yaz 2015 mayo trendleri , pastel renkler, püsküllü modeller ve eğlenceli baskılar (bu eğilim daha fazla ) tüm cut-out şekilleri ile bulunmaktadır. Baskılar çevresinde bu yıl pastel renkler ve tamamen plaja layık tasarımları ile göz dolduruyor.Püsküller bikini ve mayo modellerinde  geçen yıl trend olamaya başlamıştı  ama hala moda dünyasında, yeni trendler için bir kenara itiliyor olmasına rağmen, hala çok popüler olduğu görünüyor. Seksi bikiniler ve büstiyer tarzı modellerin  hepsini yeni Victoria Secret  2015 mayo ve bikini modellerinde  görebilirsiniz.

Aslında yüzme ve dalgalara kapalı bir deniz tatili planlıyorsanız askısız bir bikini veya mayo tercih edebilirsiniz.Victaria Secret 2015 straples üstlü püsküllü ve zevkli baskılar ile mor renklerde bikini ve mayo modellerini tavsiye ederiz. Daha kraliyet kadınlarını anımsatıyor. Bu kesinlikle vücudunu göstermek için harika bir yol.


Ayrıca Bakınız; 2014 / 2015 Sezonunun En Trend Mayo Ve Bikinileri Modelleri

Bazılarımız çok rahatsız bulduğu tek omuz askısı trendi aşık olanlar, için, sadeliği ile siyah bir saçaklı üst bikini ve mayo modellerini de görebilirsiniz. Her ne olursa olsunVictoria Secret mayo ve bikini modeli olursa  seksi bir tarzı olabilir, ayrıca ne kadar basit olsa bile modellerinin üzerinde seksi oturuyor olması bizi daha cezbediyor.

Bir sonraki baskılı tasarımlar ise seksi  ve r tatlı bir model olduğunu. Bikini alt yerinde tutmak için çift askıları vardır ve gerçekten böylece kalça dikkat çekiyor , o büstü iyi bir miktar göstermek için yeterince düşük hala daha masum görünüm vermek için yuvarlak bir yakası var. Çiçek deseni, eğlenceli ve yaz modası…Bunu denemek için sabırsızlanıyorum!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Topshop İlkbahar / Yaz 2015 Koleksiyonu

Renk! hafif altın plaj bronzluk ile çok iyi gider aqua ve siyah kontrast sportif bir görünüm getirir. Üst yeterince gösteriş yaparken, küçük üçgenler ile seksi bir görünüm ekliyor.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

3 comments

  1. bence kesinlikle pastel renkler moda

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.