Home / Moda / Victoria Secret Sevgililer Günü 2015 İç Çamaşırı Koleksiyonu
Victoria Secret 14 subat sevgililer gunu İc camasiri koleksiyonu 20151
Victoria Secret 14 subat sevgililer gunu İc camasiri koleksiyonu 2015

Victoria Secret Sevgililer Günü 2015 İç Çamaşırı Koleksiyonu

2015 14 şubat Sevgililer Günü kutlamalarını evde geçirmek isteyenler için daha seksi bir iç çamaşırı isteyenlere Victoria Secret Sevgililer Günü 2015 İç Çamaşırı Koleksiyonunu tavsiye ederiz. Tüm o gün boyunca kendinizi daha özel ve seksi hissedeceğin bu koleksiyonu kaçırmayın…Bu koleksiyon bambaşka,  Victoria Secret Sevgililer Günü 2015 iç çamaşırı modellerinde, kanı daha hızlı pompalama ve adrenalin arttıracak bu seksi iç çamaşırları ile bir ilke imza atıyor.Onların eksik küçük iç çamaşırları ile bu kusursuz pozları  ile seksi melekler gibiler… Sizde sevgililer günü için bu iç çamaşırı modelleri ile kendinizi tanrıça gibi hissedebilirsiniz.

Victoria Secret Sevgililer Günü 2015 İç Çamaşırı Koleksiyonunda, dantel sütyen, jartiyer ve push-up stilleri bir dizi kırmızı çeşitleri, pembe ve siyah muhteşem renklerde modelleri ile  her kadının bir melek olduğunu göstermek için yeterli. Özel bir gece seni seviyorum eşliğinde eşiniz ile evde geçirdiğiniz, çikolata, gül ve tatlı mum ışığında romantik bir akşam yemekleri getirmek ve  tabii ki, Victoria Secret iç çamaşırı giyerek!

Kenarları boyunca muhteşem beyaz bağcık ile belirlenen kırmız sütyen ve külot sevgililer günü gece siakşam yemeği için küçük siyah elbise altına  mükemmel bir seçim. Boho dalgaları ve nazik eyeliner uygulaması ile cesur kirpikleri ve yumuşak parlak dudaklar melek etkisi bırakmak için harika bir saç ve makyaj. Bunlarda ilginizi çekebilir; Sevgililer günü için şık tırnak desen oje fikirleri 2015


Ayrıca geri bağcıklı büstiyeri de çok güzel. Şeker pembe renkli arka bağcıklı büstiyer nefis. Eğer herhangi bir gece eşiniz ile güzel anlar planlıyorsanız, bu sizin için harika bir seçim olabilir. Ve neden olmasın?  dantel kombinasyonu ile de muhteşem seksi bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  H&M 2015 "Lovely in Lace" İç Giyim Koleksiyonu

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.