Home / KadinveBlog Tv / Vintage Saç Modeli Yapımı Videosu 2015
vintage sac modi yapimi videosu 2015
vintage saç modeli 2015

Vintage Saç Modeli Yapımı Videosu 2015

Vintage saç modelleri 20015’in en trend saç stilleri arasında.Eskiye dönük bir saç modeli olsa da, vintage saç stli,  günümüzde  kadınların saçlarına en seksi dokunuşları katıyor.

Ben size çok eski saç modelleri ola ama aşık olduğumuz,  vintage saçların yapımı videosunu paylaşıyorum…gerçekten bir an geçmişi yaşıyor olacaksınız! İyi haber muhteşem vintage dalgaları herhangi bir ısı olmadan yaratabilirsiniz

Bazı kaliteli köpük yada plastik saç bigudilerini kullanıp yapabilirsiniz.Sadece biraz sabır  gerekir artı kalite bir fırça saçınıza zarar vermez! Vintage saç modellerini sınıfta, ofiste retro, olarak kullanabilirsiniz.Kesinlikle romantik  ve muhteşem görünüyor .

İşte romantik tarihimizden vintage saç modeli yapımı videosu sizler ile


Bir önceki yazımız olan Isısız En Kolay Dalgalı Saç Yapımı-Anlatımlı Video başlıklı makalemizde 2 dakikada dalgalı saç yapımı, anlatımlı ve büyük dalgalı saç yapımı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kolay ve Hızlı 9 Eyeliner Tekniği-Video

Check Also

konturlu hat makyaji video

Konturlü hat makyajı yapımı video

Konturlü hat makyajı videosu Kontürlü hat makyajı ile muhteşem değişimi sizde yukarıdaki videodan izleyebilir, kendinizde …

2 comments

  1. A big thank you for your article post.Thanks Again. Keep writing.

  2. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.