Home / Saç Modelleri / Vintage Saç Modelleri 2014 -2015
vintage sac modelleri

Vintage Saç Modelleri 2014 -2015

Vintage saç modelleri gerçekten bir stil olabilir, ama onlar modası asla geçmez. Sıcak su dalgaları ve muhteşem rulo kalın bukleler, onlar her yerde hala var. Ünlüler kırmızı halı üzerinde Vintage harika saçları ile boy gösteriyor, sizde birkaç Vintage saç denemek için istekli iseniz, bir sokak stilinde tanrıça olabilirsiniz. Sonuçta, Vintage  modeller her saç tipine ve rengine harika yakışıyor size biraz ilham gerekir?

GEVŞEK VİNTAGE  DALGALAR

Gevşek,Vintage dalgalar ile herkesin hayran kalacağı  ikonik bir saç oluşturabilirsiniz. özellikle sizinde saçlarınız orta uzunlukta ise çok şanslısınız , vintage orta uzunlukta saçlar için mükemmel bir bakıştır.
Bu harika , gevşek dalgalar sanmıyorum, sadece ölmek için mi? Böyle bir bakış mükemmel rahat ve inanılmaz fantezi arasındaki çizgi üzerinde duruyor.

VİNTAGE DAĞINIK TOPUZ

İşte Taylor Swift Vintage topuzu ve o muhteşem görünüyor! Bu görünüm size zor gibi görünse de yapımı oldukça kolaydır.Kalın gevşek dalgalar yapın ve saçlarınızı hafif yandan gevşekçe tutturun…


Eğer düğün için vintage bir topuz modeli arıyorsanız bu sizin için ideal olabilir.

VİNTAGE UZUN SAÇ MODELLERİ

1930’ların sonunda ve 1940’larda özellikle popüler uzun vintage dalgalar , günümüzde yine çok trend…Bu vintage güzel saç stilleri size ilham verebilir.

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Konser Saç Modelleri ve Trendleri

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.