Home / Benim Stilim / Vintage stili: bayan giyim modası 2015
sonbahar kis modasi vintage giyim 2015
sonbahar kış modası vintage stili giyim

Vintage stili: bayan giyim modası 2015

Vintage giyim bayan modası, bu sonbahar kışın trendleri arasında. Vintage kıyafetler satın almak için bu kış bir çok nedeniz var! İnsanlar moda geçmiş dönemlerini, ya da bireysel bir şekilde tarz yaratmanın aşkını duyarlar,  her zaman alışveriş yeni trendlerden keyif aalırlar. Ve eski stiller tasarımcılar için ilham sağlar.Vintage giyim stili trend olduğundan çok pahallı kıyafetler görebilirsiniz, ama bu sizi korkutmasın çok daha düşük fiyatlarla orijinalleri satın alabilirsiniz.bugün sizlere 2015 sonbahar kış modası vintage giyim stillerinden bir kaç öneri vereceğiz.

Vintage giyim özellikle büyük ve gözde  şehirlerde pahalı olabilir, ancak pazarlarda bolca bulabilirsiniz. Özellikle İstanbulun meşhur moda pzarların da.Bu şekilde yerlerde pazarlık payınızda yüksek.Eğer kalabalık alanlarda bir programınız varsa, Vintage mağazalarından , partide giymek ve özel günlerinde tercih için kıyafetler bulabilirsiniz.

2015 Vintage stili bayan giyim modasına sizde ayak uydurun !


BIREYSEL STIL

Eğer herkes gibi görünmek istemiyorsanız vintage giyim satın almak iyi bir nedendir. Vintage giysiler seçerek sen kimsede aynı kıyafeti göremezsin. Vintage giyim stili  özel bir gün  için mükemmel bir seçimdir.

 ŞIK

Eğer giysileriniz ile çok iyi gözükmediğinizi  hissediyor ve yeni stiller arayışındaysanız yapmanız gereken eski  aşk filmlerindeki  gibi şık ve romantik giyinmek.Çok güzel vintage  güzel elbiselerden bu sezon bulabilirsiniz ve güzel bir çanta edinmeyi unutmayın.Ve giysinizin geçmişi onlarca yıl olsa bile, gerçekten çok orijinal görüneceksiniz.

 KALITE

Geçmişte, tek moda diye bir şey yoktu. Giyim son düşünülen  ve insanların tekrar tekrar giymesi mümkün olacak giysiler satın alırdı. Vintage kıyafetler genellikle bugün ki giysilerden, çok daha kaliteli olduğunu düşünmek için  sadece birkaçkere giyip attığımız kıyafetleri düşünün…

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Sonbahar Kış Modası : Desenli Pantolonlar

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

6 comments

  1. Very descriptive blog, I liked that a lot. Will there be a part 2?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.