Home / Moda / Vücut Şekline Göre Gelinlik Modelleri
vucut sekline gore gelinlik modelleri 2014 2015

Vücut Şekline Göre Gelinlik Modelleri

Vücut Şekline Göre Gelinlik Modelleri

Vücut şekli gelinlik modellerinin seçiminde dikkat edilecek en önemli ayrıntıdır. Her kişiye her gelinlik modeli maalesef yakışmaz. Vücut yapısına göre gelinlik modelleri seçmekle vücudunuzda rahatsız olduğunuz ve kusur olarak nitelendirdiğiniz tüm görüntülerin önüne geçebilirsiniz.

Gelinliğinizi vücut şeklinize uygun aldığınız zaman daha zayıf ve uzun gözükebilirsiniz.Vücut şekline göre gelinlik modelleri 2014 / 2015 seçimine dikkat etmeyen bayanlar ise olduğundan daha kısa ve şişman olarak değerlendirebilirler. Evlendiğiniz gün bir sürü fotoğraf kadrajına, tüm gecenizi görüntüleyen video çekiminin başrol oyuncusu siz olacaksınız. Ömür boyu mutluluğunuzu anımsayacağınız bu görüntülerde güzel gözükmek herkesin istekleri arasındadır. Kimse kendine yakışmayan bir gelinliği giymek istemez. Bu yüzden de gelinliğinize karar vermeden önce muhakkak hangi model sizin için ideal olduğunu araştırmalısınız. Özellikle şişman kişiler kabarık ve prenses modellerini seçebilirler. Basen ve kalça problemleri bu tip gelinlik modelleri ile başarılı bir şekilde gizlenebiliyor. Göbek bölgesindeki fazlalıkları da korse desteği ile gizlemek mümkün.

Boy ayrıntısına gelindiğinde ise kısa boylu bayanların kesinlikle balık gelinlik modelleri içerisinden tercih etmemeliler. Vücut yapısına göre gelinlik modelleri tavsiyesinde kısa boylular yarım balık gelinlik modelleri ve kabarık ile mini gelinlik modelleri ideal bir seçimi meydana getirecektir.


 

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış Modası: Bayan Takım Elbiseler

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.