Home / Dekorasyon / Yaratıcı Ev Çalışma Mobilyaları İle Dekorasyon 2015
ev ovis mobilyalari dekorasyonu 2015
evde çalışma alanı dekorasyonu 2015

Yaratıcı Ev Çalışma Mobilyaları İle Dekorasyon 2015

İnternetin gelişmesiyle birbirinde farklı ve tarzda bir çalışma alanı fikri ve dekorasyon modelleri , en yaratıcı home ofis köşeleri için bize bir çok ilham veriyor.Gri ve beyaz köşe home ofiste veya ahşap görünümlü ofis mobilyaları ile dekorasyon modelleri 2015 yılında çok trend.

Arka duvar beyaz tuğla veya ahşap kaplama yine ilham verici sofistike çalışma alanlarının gözdelerinden. Zate birçok iş artık evden çalışma ile çalışanları daha çok teşvik amaçlı hale getiriliyor.Ayrıca  tasarım sanatçıları evlerinde kendileri için dekoratif ve şık çalışma alanları dekorasyonu yapıyor.İnsan bu güzel alanlarda çalışmak için daha çok ilham alıyor. Bu yazımızda, herkese evinde home ofis ortamı yaratması için şanslı hissedeceği yaratıcı  ve ilham verici çalışma alanlarını keşfedecek!

Bir geleneksel ev ofisi için biz koyu renkler ve şık çizgilerin bol kullanıldığı,  bu sanayi ilham verici yeri yapabilir. Hiçbir dikkat dağıtıcı obje yoktur.


Eğer sıcak bir iklimde yaşıyorsanız, temiz hava ve güneş ışığı sizin çalışma alanında ihtiyacınız olan yaratıcılığı arttırmanıza yardımcı olabilir. Bu güzel ahşap ve beton yerlerde tasarımcılar, sanatçılar ve yaratıcı düşünürler için gizli bir ama açık havada  çalışma alanı sağlar.

Beyaz tuğla, duvarda ışık gibi dekor fikirleri ve tablo kişiye özel bir duygu vererek yaratıcılığını güçlendirir.

Beyaz dekorasyon ağırlıklı bir eve güzel uyabilecek ofis için, sari objeli ve beyaz ağırlıklı eskitme ahşap duvarları tavsiye edebiliriz. Masanın üstündeki duvar rafları, kişisel eşyalarınızı görüntülemenize izin verecek, ayrıca  sıcak ve kişisel bir atmosfer yaratacaktır.

Kendi odanızda  kuytu bir çalışma masası size daha ilham verici olabilir. Bu duvarın arkasında ahşap lambri güzel bir rustik hava veriyor.

Bu home ofis dekorasyonu renkleri ve tarzı ile çok şık görünüyor.  Birkaç renk dikkatle seçilmiş.

Beyaz masa, kırmızı plastik kalıp sandalye ile bulanık beyaz halı ev ofisi için pratik ve eğlenceli.

Yaratıcı Ev Çalışma Mobilyaları İle 2015 Dekorasyon fikirleri için aşağıdaki galerimize göz atabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

 

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.