Home / Saç Modelleri / Yaz Trendi: 70’lerin Kahküllü Saç Modelleri
70 ler kahkullu sac modelleri

Yaz Trendi: 70’lerin Kahküllü Saç Modelleri

2015 modasında tüm yıl boyunca geri gelen 1970’ler stileri var, bunun içinde püsküllü kıyafetler ve aksesuarlar, yüksek bel denimler, süet ve düğmeli çan etekler vb. Yıl boyunca yeni koleksiyonların moda pistlerinde ve raflarda farklı stilleri ile yükselen 70’ler tarzı kıyafetleri ve aksesurları görmeye devam edicez. Giysiler tamamen 70’lerin tarzı olsa da, orada bitmiyor! Biz  retro saç modellerin de 70’lerin tüm saç ihtişamıyla, inanılmaz kahküllü saç kesimlerini, sezonun en moda saç stilleri arasında olduğunu görüyoruz.Kahküller tamamen saçların içinde olduğundan, biz bir ana liste ile, trend olan 1970’ler kahküllü saç modellerini hazırladık. Siz de bu yaz ayları boyunca daha havalı bir saç stili ile harika görünebilirsiniz. Sonuçta, biz her zaman retro görünüm için, klasik bir görünüm üzerinde hemen kahkül güncellemesi yaparak yeni bir saç stili elde edebiliriz.

İşte 2015 Yaz Trendi 70’lerin Kahküllü Saç Modelleri !

Asimetrik Dokulu Kaküller

Asimetrik kesilmiş kahküller ile daha gevşek bir saç stili tercih edebilirsiniz.Bu kahküller bu yaz doğal görünümlü modellerde, gevşek bir at kuyruğu ile kullanımı çok popüler oluyor. Kırmızı halı ünlülerinin de en çok tercih ettiği bu 70’ler stili kahküllü saç modelleri size de ilham verebilir. Bu saç modellerini gayet iyi bir şekilde genel tarzınıza adapte edebilirsiniz.


İncecik Düz Kaküller

Gerçekten düz saçlı bayanlara çok yakışan bir kahkül modeli.  Kahküller daha ince ve seyrek kesilerek güzel bir yüz görünümü verilir.Özellikle sarı saçlar ile çarpıcı, koyu saçlar ile gizemli bir görünüm verir.Kaşlara düşen ve düz siyah saçlarda kırmızı ruj ile çok çarpıcı bir görünüm verir

70 ler stili kahküllü saç modelleri

Casual Kaküller Daha Sevimli

Rahat ve sevimli bir kahkül ile ile 70’lerin saç trendini yansıtabilirsiniz. Bu kahküller hafifçe biraz daha karışık bir görünüme sahip olmalıdır. Saçında hafif dalgalar oldukça güzel görünür. Başın üst merkezinden biraz dolgunluk gerektiğinde yukarı doğru kalınlaşan kahküller saçlarınıza hacim vermek içinde harika bir yoldur.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Orta Boy Saç Modelleri 2016 Bayan

Daha Zarif

Ustaca bir darmadağınık şekilde keslmiş saç stillerinde az kahküller yüzünüze daha zarif bir görünüm ekler. Özellikte saç tacı ve bantlar ile harika görünür.Sadece mükemmel bir siyah göz makyajı ile kaplı olan göz çevresi içine düşen kahküller yüzünüzü daha güzel gösterir. Bu kahküller ile her durumda güzel görünebilir ve herkes bu saç stilinizi taklit etmeye çalışabilir.

Ekstra Uzun Kahküller

Alına doğru daha uzun inen kahküllü saçlar 70’lerin en moda saç stilleri arasındayd, ve günümüzde tekrardan çok trend oluyor.İlham almak için Naomi Campbell uzun kahküllü saç modellerini inceleyebilirsiniz. Kahküller uzun dalgalı saç modeli ile bile mükemmel bir seçenektir.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.