Home / Kombinler / Yazın beyaz kot giymenin 5 şık yolu
yazin beyaz kot pantolon giymenin yollari
2015 yaz modası beyaz kot pantolon nasıl giyilir

Yazın beyaz kot giymenin 5 şık yolu

Biz açık renkli beyaz kot pantolon nasıl giyilir sizler için listeledik. Koyu odaklı olan kış sezonu sona erdi. İlkbahar yaz 2015 modası beyaz kot pantolonlar bize yeni ve şık kombinasyonlar da yeniden hayat veriyor.Sizinde  yeni bir beyaz kot pantolonunuz var mı?

İşte Yaz modasında şık ve rahat beyaz kot giymenin 5 farklı yolunu sizler için listeledik…

Siyah ile kontrast


Beyaz renk giyerken temel koz olarak siyah renk ile tezat oluşturabilirsiniz. Beyaz kot pantolon ve siyah bir Tişört veya ceket gibi üst seçebilirsiniz.Beyaz pantolon ile şık bir stil için her zaman beyaz üstler ile eşleştirebilirsiniz. Siyah ve beyaz kombinasyonu asla başarısız olmaz , mutlak bir klasik stildir.

Canlı Renk Üstler ile

Siyah ve beyaz klasik bir stil, daha yaratıcı bir şey yaratmak için parlak ve renkli bir şey ile siyah üstü değiştirin. Bu, kırmızı, pembe, turuncu, yeşil ve mavi olabilir … Beyaz kot renk ile yeterince uyan zengin renk tonları vardır.

Beyaz Beyaz

Yaz modasının en trend stillerinden beyaz + beyaz Kombinleri beyaz kot ve beyaz üstler ile yapıp şık ve havalı görünebilirsiniz.Ve gerçekten bronz ten ile çok çekici duruyor.  Beyaz kıyafet sezonu bir çok farklı stil ile yenileniyor.

Basit zerafet

Tarzınıza uygun olarak, iki farklı şekilde beyaz pantolon ile zarif kombinler olabilir. İlk olarak tipik kadınsı stiller, ikincisi biraz daha sportif üstler ile topuklu ayakkabılarda giyerek, beyaz kot pantolon ile zarif ve şık kombinler yapabilirsiniz. Her iki stil içinde sadece bilek boy beyaz kot pantolonlar seçin veya paçalarını kıvırın.

Rahat ve Spor 

Daha rahat tarzı olanlar ile beyaz kot pantolon ile spor üstleri ve ayakkabıları giyim şık ve rahat stiller oluşturabilirler. olduğunu. Bu stilde Yırtık beyaz Jean önemli ve düşük ayakkabılar, daha salaş  T-shirt veya geniş gömlek ile olabilir. Güçlü bir tamamlayıcı olarak kemer kullanabilirsiniz ve görünümünüzü daha şık bir şey ile yükseltmek istiyorsanız, sadece  topuklu ayakkabı giyin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış Bayan Ceket Modelleri 2015-2016

Ayrıca bakınız; Bahar İçin rahat ve şık beyaz spor ayakkabılar

GALERİ: Aşağıdaki galerimizde beyaz kot kombinlerindeni, ilkbahar yaz stillerini için  ilham alabilirsiniz. Seçtiğimiz farklı kesimler ve çeşitli kombinasyonlarda beyaz kot pantolon giymek için yeterince fikir sahibi olabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.