Home / Makyaj / Yazın en trend 16 gelin makyajı fikirleri 2015
2015 yaz trend gelin makyajlari

Yazın en trend 16 gelin makyajı fikirleri 2015

Yaz aylarının şanslı gelin adayları, sizlere ilham verecek en güzel ve trend, 2015 yaz gelin makyajı modellerini bir araya getirdik.

Hayatınızı kolaylaştıracak, karar vermenize yardımcı ve yaza uygun gelin makyajları arasında sizde ten renginize, saç modelinize uygun en güzel gelin makyajını seçebilirsiniz. Nefes kesecek  ve bir an için herkes de nutku bırakacak 16 En Güzel Gelin Makyajı Fikirleri koleksiyonunu aşağıdaki galerimizde daha yakından görebilirsiniz. Aşağıdaki bütün bu gelin makyajı fikirlerine aşık olduk ve % 100  onlar gibi büyüleyici gözükmek için ten ve saç rengi uyumunuzu dikkate almalısınız.

Eğer hayalinizdeki gelinlik modelini bulduysanız, güzel bir makyaj ve saç modeli seçmek için mükemmel bir zaman o! Eğer gözlerinizin güzelliğinizi bembeyaz gelinliğiniz içinde vurgulamak isterseniz çok daha güzel görünecek ve size yakışacak bir makyaj seçmeyi unutmayın.Yani, bu önemli günde makyaj uygulamaktan kaçınmak yok!

Aşağıdaki galeride bir göz atın ve kendiniz için ilham alın. Eğer stil ve zerafetiniz ile sevgi ve mutluluk adımlarını attığınız ilk günde herkesi büyülemek isterseniz bir kaç makyaj modeli seçin ve hemen provalara başlayın…


2015 İlkbahar / yaz makyaj trendlerine bakarsak,  göz veya dudaklarda pembe ve kırmızı tonları seçmek size daha romantik bir dokunuş ekleyebilir.. Gelinler arasında en popüler göz makyajı ise, gölgeler, siyah ve kahverengi, aynı zamanda açık  mor ve mavi deneyebilirsiniz. Dediğim gibi, kırmızı ruj veya mor çiçek buketi gibi, düğün buketi ile aynı tonlarda makyaj renkleri eşleştirebilirsiniz – mor ruj da ayrıca muhteşem görünüyor.

Bunları da kaçırmayın; Düğününüz için 2015 gelin saçı ilham klavuzu

Makyaj seçiminde seçtiğiniz saç modeli de önemlidir ve size gelinliğiniz ile en iyi uyacak aynı zamanda yüzünüze ve saçınızın uzunluğuna göre güzel bir saç stili bulmak gerekir. Eğer orta ya da kısa saçlarınız varsa, uzun bir gelin saçı ile daha sofistike ve romantik görünmek istiyorsanız, saçınıza uygun bir  peruk eklemeyi düşünebilirsiniz. Gerçekten aşağıdaki gelin saçları ve makyaj seçimlerini bir düşünün, hepsi çok …

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar yaz düğün makyajı fikirleri 2015

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.