Home / Moda / Yazın ofiste giymek için 9 şık şort modeli
ofis icin yazlik sort modelleri 2015

Yazın ofiste giymek için 9 şık şort modeli

Sıcak havalar geliyor ve yakında havalar inanılmaz sıcak seviyelere yükselecek, yazın bize ofiste ne giyeceğimiz konusunda daha az seçenek bırakılır. Biz çok sıcak havalarda her gün etek giymeyi tercih edersek, büyük olasılıkla bacakların birbirlerine karşı çok sürtünmesi ile gelen cilt sorunları da ortaya çıkacaktır. Biz kadınlar ofiste pantolon tercih edersek, daha güvenli olacak ama klimalı alanda bile, çok sıcak ve bunaltıcı günler yaşayabiliriz. Biz kesinlikle kot pantolon giyemeyiz.Peki yaz sezonu geldiğinde ofis için ne giyebiliriz? Kumaş ve klasik şort giymeye ne dersiniz?

Kadınlar için en iyi ofis ayakkabı seçimi nasıl olur ?

Birçok tasarımcı, kadınlara ofis ortamı için çok daha uygun, bizim yaz dolaplarını devralacak klasik giysilerin şık sürümlerine bakarak şortlar bir çok sorunu çözmek için yaz koleksiyonlarına ekledi.. Ve diz altı, diz boyu ofis ortamına uygun modeller sunarken ayrıca bize konfor ve şık stil sağlayacak uygun kıyafetler tasarlanmıştır. Onların moda koleksiyonlarında bu ön plana çıkan ofis kıyafetlerini ve şort modellerini görmekten çok mutluyuz.Ofis için yazlık şort modellerinden kumaşlar daha çok sıcak havalar için sizi bunaltmayacak,yarım pamuk ile yapılmış ve saten ile güneş ışınlarını yansıtan hassas bir ışıltı veren lurex ipliklerle dokunmuşlar.Uzunluğu ise daha muhafazakar ve ofiste kolayca kabul edilebilir şekilde net bir görünüm veren, herhangi bir profesyonel için harika seçimler var. Eğer şort içine sıkışmış güzel bir bluz ile kemerinizi de takabilirsiniz.


2015 yaz ofis için kumaş şort modellerini; Oscar De La Renta, Calvin Klein, Valentino, Chloe, Gucci gibi ünlü markaların koleksiyonlarında bulabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz ofis için şort seçenekleri arasında en muhteşemlerinde bazıları şunlardır.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Şeffaf Topuklu Ayakkabı Modası 2014 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.