Home / Kombinler / Yazlık çizgili kıyafetler ve kombinler 2015
cizgili askili yazlik elbiseler 2015
çizgili askılı yazlık elbiseler 2015

Yazlık çizgili kıyafetler ve kombinler 2015

2015 yaz sokak modasında yine bol bol çizgili bluzlar, çizgili kıyafetler çok trend oluyor. Breton bluz olarak da bilinen çizgili bluzlar ve çizgili tişörtler yazın en cool parçaları arasında.Bugün sizlere ilham verecek harika yazlık çizgili kıyafet kombinleri hazırladık.Spor ve casul kombinlerin vazgeçilmezi olan çizgili kıyafetler arasında blazer ceketler ve şortlarda çok dikkat çekiyor. Özellikle enine çizgili siyah beyaz, lacivert beyaz bu çizgiler bu yaz aksesuarlarda olmak üzere tüm stilinize havalı bir vurgu ekliyor.

Bunları da inceleyebilirsiniz; Çizgili desen kıyafet modası- nasıl giyilir ?

2015 Yaz sokak modası çizgili kıyafet kombinleri

Sokak modası stillerini incelediğimizde en ünlü blogerlar ve moda ikonları çizgili kıyafet kombinleri ile şık görünümler sergiliyor.Çizgili tişörtler ve bluzlar ile kot şortlar ve jean pantolonlar ise en rahat stiller arasında.Hafta sonu kombinleriniz için cool bir görünüm için sizde Bir kot bir tişört ile muhteşem görünebilirsiniz.Topuklu sandaletler ve stilettolar ile sizi daha feminen bir havaya sokarken çizgili bluzunuz da rahat stilinizi koruyacaktır.Bunun yanı sıra siyah beyaz çizgili spor blazer ceketler yaz akşamlarının şık ceketi olabilir.Çizgili etekler ve çizgili elbiseler yine yazın en favori kıyafetleri arasında olduğunu hatırlatmak isteriz.


Çizgili aksesuarlar

Özellikle siyah beyaz çizgili çanta modelleri yazın en dikkat çeken spor çanta modelleri arasında.Çapraz siyah beyaz çantalar ise bizim en beğendiğimiz tasarımlar arasında.Siyah beyaz stiletto ayakkabı, siyah beyaz babet be slip on ayakkabılar yine yazın popülerleri arasında yer aldığınız hatırlatmak isteriz.Plaj günleri için siyah beyaz çizgili geniş şapkaları es geçemeyiz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Vücut tipine uygun pantolon nasıl seçilir

 İşte sizin için seçtiğimiz 2015 siyah beyaz çizgili yazlık kombinler

 

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.