Home / Moda / Yazlık Elbise Modelleri
Çiçekli penye yazlık elbise modelleri
Çiçekli penye yazlık elbise modelleri

Yazlık Elbise Modelleri

Yaz aylarına özgü en güzel elbise modelleri ve fiyatları hakkında bilgiler. Çiçekli, streç, penye elbiseler ve online satın alma seçenekleri…

Yaz gelince genelde şortlarla, eteklerle gezeriz ama elbiseleri de unutmamak gerekir. Yaz aylarına özgü tasarlanan elbiselerle gerek özel gecelerde ve davetlerde, gerekse günlük kullanımlarda oldukça şık ve rahat olabiliriz. Sizlere bu yılın modasına uygun renklerin eşliğinde sunacağım elbise modellerini umarım beğenirsiniz.

Alt kısımda tanıtımını yaptığımız elbiseleri Bonprix web sitesi üzerinden sipariş verebilirsiniz. Yazlık elbiseler kategorisi altından bu modellere ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz.


İki Görünümlü Streç Yazlık Elbise
Resimde gördüğünüz yazlık elbise ikili görünüm olup göğüs hizasında ip ve büzgü bulunmaktadır. Rengi ise fuşya ve beyazdan oluşmaktadır. Ayrıca somon rengi, siyah ve maviden oluşan alternatifleri de vardır. İkili elbise olduğu için tüm modellerde çift renkten oluşmaktadır ve beyaz renk tüm seçeneklerde sabittir. Elbise fiyatı 50 TL’dir.

İki Görünümlü Streç Yazlık Elbise Modelleri
İki Görünümlü Streç Yazlık Elbise Modelleri

Çiçek Baskılı Yazlık Elbise
Şık görünmek istiyorsanız, farklı renklerde çiçeklerden oluşan bu yazlık elbiseyi deneyebilirsiniz. Resimde gördüğünüz bu şık elbisenin altına açık pembe topuklu sandalet tercihi yaparak mükemmel kombinler oluşturabilirsiniz. Çiçek desenleriyle vücudunuzu saran bu yazlık elbisenin fiyatı 70 TL’dir. Modelin akua rengi ve ten rengi seçenekleri de bulunmaktadır. Bu elbiseleri satın almak için alt kısımda yorumlardan bize ulaşabilirsiniz.

Çiçek Baskılı Yazlık Elbise Modelleri
Çiçek Baskılı Yazlık Elbise Modelleri

Yazlık Penye Elbise
Görmüş olduğunuz ıstakoz ve beyaz renkli Rainbow marka penye elbisenin uç kısmı hafif A kesimdir. 36 ya da 38 bedenli bayanlarda uzunluk olarak yaklaşık 86 cm görünmektedir. Aynı elbisenin siyah, kırık beyaz çiçekli ve indigo çiçekli desen ve renk seçenekleri bulunmaktadır. Elbisenin fiyatı sadece 40 TL’dir. Satın alma işlemleri için bizimle alt kısımda bulunan yorumlar bölümünden iletişime geçin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış Moda Trendi Dizden Aşağıda kıyafetlerde !
Yazlık Penye Elbise Modelleri
Yazlık Penye Elbise Modelleri

Yukarıdaki modellere ek olarak, resim galerimizde bulunan diğer yazlık elbise modellerini inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.