Home / Kombinler / Yazlık kloş etek modelleri ve kombinleri 2015
yazlik moda klos etekler 2015
Yazlık kloş etek modelleri ve kombinleri 2015

Yazlık kloş etek modelleri ve kombinleri 2015

Havaların ısınmasıyla 2015 yaz modasının trend etek modellerini incelemeye devam ediyor.Özellikle genç kızlarda etek deyince akan sular durur, hele ki kloş etek modelleri en favori giysileri arasında.Yeni sezonun moda kloş etek modelleri ve kombinlerini sokak modası stillerinden inceledik ve sizler için hem spor hem şık harika kombinasyonlar hazırladık.

Her sezonda bayanlar tarafından popüler olan kloş etekler yaz sezonu ile mini ve midi tarzları ile şık ama aynı zamanda spor kombinlere olanak veriyor.2015 yaz sezonunda en ünlü bayan giyim markalarında kloş etek modellerini bulabilirsiniz.Özellikle daha bol kesim yaz renkleri ile çeşitli alternatiflerden de bolca var.Pembe renkler, neonlar, siyah beyaz çizgili, çiçek desenli kloş etekler ise yazın en iddialı renkleri arasında.

Bohem ve hipi stilinin 2015 yaz modasına oturması ile etnik desenli ve maxi kloş etek modelleri de bu yazın trend olan seçenekler arasında.


Ayrıca bakınız; Yaz modası trend etekler

Kloş etek modelleri ile yapabileceğiniz yazın en tarz kombin seçenekleri

  • Midi boy kloş etek modeli ile spor ayakkabı ve tişört kombinlendiğinde yazın en trend cool stillerini elde edebilirsiniz.Bunu yanı sıra daha özel günler için topuklu ayakkabı ve gömlek ile eşleştirip daha feminen bir stil yapabilirsiniz.
  • Sevgiliniz ile özel bir buluşma gününde ise mini kloş etek ile dantelli bir bluz eşleştirip ister topuklu ister daha rahat bir ayakkabı ile romantik bir stil oluşturabilirsiniz.
  • Daha asi sokak modası tarzı için ise siyah baskılı bir tişört, file ince çorap ve bilek boy botlarınızı giyip sokak modasının trend stillerini deneyebilirsiniz.
  • Kloş eteklerinizi sweatshirtlerle kombinleyerek yaz akşamlarında cool bir görünüm yakalayabilirsiniz. Günlük veya daha klasik burada önemli olan sizin nasıl bir tarz istediğiniz.
  • İnce pileli kloş eteklerde pastel renk ve beyaz gömlekler ile çok güçlü kombinler oluşturduğunu hatırlatmak isteriz.Eteğinizin altına topuklu sandalet giyip seksi bir tarzda yakalayabilirsiniz.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası | 2021

Aşağıdaki galerimizde tüm stil  önerilerimizi görebilir yaz modası kloş etek kombinleriniz için ilham alabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.