Home / Moda / Yeni 2016 Nişan Elbisesi Modelleri
Kabarık Nişan Elbisesi Modelleri
Kabarık Nişan Elbisesi Modelleri

Yeni 2016 Nişan Elbisesi Modelleri

Yeni 2016 nişan elbisesi modellerini siz değerli KadınveBlog takipçilerimiz için bu yazımıda derledik. 2016 nişan elbisesi modelleri galerisini incelemenizi tavsiye ederim.

Bu sene 2016 da bir öne çıkan trend kabarık modeller diyoruz. Gelinlik benzeri fakat daha az ihtişamlı kabarık model nişanlıklar. 2016 da da gelinlerin en çok seçtiği modeller arasında. Ama siz yinede nişan elbisenizi seçerken, vücudunuzun yapısı ve boyunuz gibi faktörleri mutlaka göz önüne alın. Çünkü ne kadar da trend olursa olsun. Eğer sizde güzel durmamışsa pekte iyi bir seçim olmayacak ve sizi mutlu etmeyecektir. Bu sebeple nişanlıklarınızı alırken en azından bu iki faktörü göz önüne alıp dikkat etmenizde fayda var.

Nişan için Ne Giymeli
Nişan için Ne Giymeli

Bu senenin Rengi Mürdüm;

2016 da en şık modeller içinden mürdüm eriği rengi olan fuşya olarak da bilinen harika derecede canlı bir renk olan bu renk nişan elbiseleri renklerinden kırmızı nişan elbiselerinin tahtını zorluyor. Straptez modeller ise daha çok çiçek ve tül ile yapılmış kabarık ince detaylar kullanılmış nişanımız için uygun bir seçenek olabilir.

2016 Nişan Elbisesi Modelleri
2016 Nişan Elbisesi Modelleri

Uzun Nişan Elbisesi Modelleri 2016;

Her sene eklenen renkler ve çeşitler ile nişan elbiseleri bu senede nasıl bir tercih yapmamızı bir hayli zorluyor. Klasik nişan elbiselerinden ziyade renkli nişan elbiseleri ünlü modacılar tarafından hazır bir şekilde bekletiliyor.  2016 uzun nişan elbiselerinde mavi tonların da da  çok yoğunlaştığını görüyoruz. Mavi rengin tüm tonlarını farklı tekniklerle ve dikim şekilleri ile nişan elbiselerinde görebiliriz. Geçen senelerde gelin adaylarının en çok mavi tonlara rağbet etmesi nedeniyle 2016 yılı nişan elbiseleri için mavi tonlara yoğunlaşılmıştır. Nişan elbisesi boyu olarak da uzun kıyafetler tercih ediliyor. Maviden ayrı olarak canlı renkler tercih edilmiş. Canlı renkler olarak kırmızı ve turuncu renkler de kullanıldı. Uzun modeller-ide 2 başlıkta ele alabiliriz. Yerleri süpüren modeller daha çok tercih ediliyor. Diz altı nişan elbiseleri pek tercih edilmiyor. 2014 ve 2015 yılının bu istatistik bilgilerini alan tasarımcılar nişan elbiselerini en çok tercih edilenlerden yana kullanılıyorlar. Kısa nişan elbiselerini incelediğimizde tekrardan mavi ve canlı tonların hakim olduğunu görüyoruz. Kısa nişan elbiselerinde dizüstü ve mini olan modeller olarak ikiye ayrılıyor. Kısa nişan elbisesi modelleri galerisini alta incelemenizi tavsiye ederim.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Calzedonia İnce Çorap ve Tayt Modelleri 2015
Nişan Elbiseleri Kısa Modeller
Nişan Elbiseleri Kısa Modeller
Nişan Töreninde Ne Giyilir?
Nişan Töreninde Ne Giyilir?

Gelin adayları için 2016 nın en çok beğenilen nişan elbiselerini galerimizde sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bunca yıl beklediğiniz anlardan birisi geliyor ve o günde sahnede siz olacağınız için en güzel elbisenin sizde olması gerekiyor. 2016 Nişan elbiseleri için herkesin beğenisini alacağınız nişan elbisesi galerisi yaptık. Galeride 2016 nın en çok beğenilen nişan elbisesi modellerini bulacaksınız. Güpür ve dantel detayları moda tasarımcıları tarafından güzelce işlenmiş ve 2016 yılına damga vuracak gibi gözüküyor. Dantelli tasarımlı nişanlık elbiselerini denemenizi tavsiye ederiz. Evlenecek bayanların galerim izden 2016 nişan elbiselerinden bir tanesini beğeneceğiniz umuyoruz.

Nişan Kıyafetleri Modelleri
Nişan Kıyafetleri Modelleri

2016 yılı Nişanlık Elbisesi ve Abiye Elbise Modelleri Galerisi;

Kısa nişan elbisesi modelleri galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.