Home / Yaşam-İnsan / Yeni arkadaşlarla tanışmak için en kolay 7 yol !
yeni arkadas edinmenin en kolay yollari
yeni arkadaşlar bulmanın yolları

Yeni arkadaşlarla tanışmak için en kolay 7 yol !

Eğer çok fazla boş zamanlarınız varsa ve arkadaş sayınız artık çok sınırlıysa yeni bir çok arkadaşlar ile tanışabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz.Dünyanın en güzel şeyi yeni insanlar tanımak ve yeni arkadaşlar edinmektir.Bir çok farklı farklı hikaye ve yeni bir şey yapmak için boş vakitleriniz için güzel şeylerden. Biz ev işleri altında gömülmek, 9/10 saat çalışmak ve 24/7 uyku uyumak zorunda değiliz. İsterseniz yeni arkadaşlıklar için, kendinize zaman yaratabilir daha heyecanlı ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz.Peki yeni arkadaşlar edinmenin ve tanışmanın en kolay yolları nelerdir ‘

1. BIR KULÜBÜ VEYA KURSA KATILIN

İlgi alanlarınız akademik veya atletik olsun, yakınınızda  sizin için bir kulüp bulmanız yeni arkadaşlar edinmenin en kolay ve en iyi yollarındandır.Aynı ilgi alanlarınızla aynı bir arkadaş edinmek kulüp, kurs ve spor salonlarında kaçınılmazdır. Bu bir ‘Kitap Kulübü gibi Klişe’ veya ‘Breakfast Club’ gibi dramatik olmak zorunda değildir. Bir spor salonu, yemek kursu grubu ya da öğrenmek için müzik derneği!

2. OTOBÜS / TREN GİBİ YERLERDE SOHBET

Ne olursa olsun işe veya başka bir yere giderken bir çok yeni kişiler ile tanışmak için fırsattır, pratik ve garanti yalnız gitmeyeceksiniz.Aynı rota üzerinde sürekli karşılaştığınız kişiler olabilir.Örneğin sabah işe giderken otobüste, metroda aynı kişiler ile karşılaşabilirsiniz, selam ve gülümseme ile her yeni günde yeni arkadaşınızı daha iyi tanıyabilirsiniz. Bir süre sonra bu insanlarla konuşmayı deneyin…


3. ESKI ARKADAŞLARINIZ ILE TEMASA GEÇİN

eski okul arkadaşlarınız ile görüşmeyi deneyin. Hayatları nasıl gidiyor, onlara sorun kahve ya da bir yemek için onları davet edebilirsiniz. Belki sadece yazışadabilirsiniz. Ama düzenli yazmayı unutmayın – yılda bir kez bir yılbaşıl kartı sayılmaz! Onları tekrar bulmanıza yardımcı olmak facebook sitesini kullanabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yoga Yapmanın Faydaları Nelerdir | 2021

4. BIR SPOR SALONUNA KATILIN

Vücudunuz ince olabilir, ama sağlığınız ve daha fit kalmak için spor salonuna yazılmak aynı zamanda yeni arkadaşlıklar edinmenize sağlar.

5. BIR SOHBET SİTESİ DENEYIN

Bir kadınlar forumu her zaman  için daha güvenli olabilir, orda tüm kadınlar sorunlarını ve merak ettiklerini birbirleri ile konuşup paylaşabiliyor. Örneğin,  anneler çocuklarıyla ve eşleriyle ilgili sorunlarını kimseye söyleyemesede birbirleriyle konuşarak rahatlayıp fikir alabiliyor.

6. CAFE VE BAR

Bir barmen önünde dertlerini anlatmaya başlamak, ya da bayan bayana bir konuşma başlatmak olsun, her zaman bar ve cafeler sosyalleşmek için şansının bol olacağı yerlerdir…

7. BIR PART TIME İŞ VEYA GÖNÜLLÜ İŞLER ALIN

Güzel bir şey üretmek, veya yardımlaşma dernekleri gibi yerler güzel arkadaşlar kurmak için ideal mekanlardır.  İş veya gönüllü çalışma mekanlarını neden denemiyorsunuz? Yerel bir  dükkan veya yakındaki bir kafede çalışabilirsiniz. Müşteri hizmetleri alanındaki bir işte, geniş bir yelpazede yeni insanlar ile tanışmanızı sağlar.

Yeni arkadaşlar edinmek için yeni fikir ya da deneyimleriniz varsa  sizde bize aşağıdan yorum gönderebilirsiniz. Sizin de yardımınız birinin hayatını değiştirebilir!

Bir önceki yazımız olan Vintage stili: bayan giyim modası 2015 başlıklı makalemizde 2015, bayan ve sonbahar kış modası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

En İyi Anlaşan Burçlar

En İyi Anlaşan Burçlar Hangileridir? | 2021

En İyi Anlaşan Burçlara Dair Bilmeniz Gerekenler En iyi anlaşan burçları bilmeniz halinde, ruh eşinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.