Home / Trendler / Yeni Sezonun En Trend Takıları
yeni sezon taki trendleri 2015

Yeni Sezonun En Trend Takıları

Yeni Sezonun En Trend Takıları

Takı takmayı sevmeyen bayan neredeyse yoktur. Takı tutkunu olan bayanlarımız için 2015 yeni sezonun en trend takılarını araştırdık. Takılar en basit bir kıyafetin bile tamamen havasını ve tarzını değiştirebilir.

Yeni Sezonun En Trend Takılarının başında birkaç sezondur olduğu gibi altın rengi takılar yer alıyor. Altın rengi takılar gümüş rengi takıların pabucunu bu sezonda da dama attı. Altın rengini kolyelerde, bileziklerde, küpelerde kısaca her yerde görüyoruz.

Bu sezonda büyük yükselişe geçen takılar arasında geometrik desenli takılar ve kristallerde yer alıyor. Kristaller birkaç sezondur şeffaf tasarımları ile karşımıza çıkıyordu. Bu sezonda ise kristaller renklenmeye başladı.


Kolyelere baktığımızda ise tasma şeklindeki kolyelerin ve statement kolyelerin ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Kolyelerde özellikle yıldız ve deniz yıldızı gibi figürler çokça yer alıyor. Gümüş ya da altın renkli zincirli kolyelerde çok fazla ön plana çıktı bu yaz. Kalın zincir kolyeler de tercih edilenler arasında. Burçları gösteren kolyeler, inci ve çiçekli takılarda bayanların gözdesi arasında.

Küçük boyutlu küpeler olmasına rağmen yeni sezonun  büyük küpelerin sezonu oldu. Küpelerde dikkat çeken önemli bir ayrıntı püsküller. Şık tasarımlı püsküllü küpeler bayanlarımızın gözdesi oldu.

Bu sezon yine yüzüklerde görülüyor. Orta büyüklükte olan yüzükler bayanların parmaklarını süslüyor. Parmağın ucuna yüzük takma modası bu yazda kendini gösterdi.Mühür signet yüzüklerde yeni sezonun dikkat çeken bayan yüzük modelleri arasında.

İlgi gören diğer bir takı ise saate benzeyen bileklikler. Bileklik olarak bu yaz kalın ve boncukla örülmüş bileklikler çok trende. Kalın kelepçeli bileklikler de en fazla görünenler arasında.

Bilezikler arasında cuff bilezikler bu sezon zirveye oturdu. Takılarda okyanus mavisi, mercan gibi renklerde ön plana çıkıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Işıltı Sevenlere Metalik Elbiseler! | 2021

 

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.