Home / Kombinler / Yeni Trend 2016 Portre Elbiseler
Portre Elbiseler Yeni 2016 Trendi
Portre Elbiseler Yeni 2016 Trendi

Yeni Trend 2016 Portre Elbiseler

Yeni trend 2016 portre elbiselerini bu makalemiz de siz değerli KadınveBlog takipçilerimiz için paylaşmak istedik. sizler için hazırladığımız galerimizi mutlaka incelemenizi tavsiye ederim. 

Değerli okuyucularımız bugün sizlerle yine farklı bir konu ile buluşmak tayız. Bugün sizleri bilgilendireceğimiz konu ise 2016 yılında trend olacak bir elbise türü (Self Portrait) Portre elbiseler olacaktır. Elbiselerin kadınlar için önemi çok ayrıdır. Kadınlar elbiselerine çok değer vererek vakitlerinin bir kısmını onlara ayırırlar. Bizlerde kadınlarımız için bu kadar önemli olan elbiseler üzerinde bir çalışma gerçekleştirdik. Birbirinden ünlü markaların bulunduğu bu çalışma hem yurtiçi hemde yurtdışı sürdürülmüştür. Bu çalışma sonrası dantel tasarımlı olan elbiselerin 2016 yılında çok tercih edileceği ön görülmüştür. Bu yüzden 2016 elbise modasında kendisine ilk sıralarda yer bulacak olan dantel tasarımlı elbiseleri sizler için araştırdık. Şimdi dilerseniz bu araştırmamızı aşağıda fotoğraflar halinde sizlerle beraber inceleyelim.

2016 Yeni Trendi Portre Elbiseler
2016 Yeni Trendi Portre Elbiseler

ilk olarak yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere uzun kollu ve dantel tasarımlı bu elbise modelini sizlerde mutlaka denemelisiniz. Çok özel ve şık bir görüntüsü bulunan bu elbise tarzı bohem yaşam tarzına da çok uygun bir konumdadır.

Yeni Trend 2016 Portre Elbiseler
Yeni Trend 2016 Portre Elbiseler

İkinci olarak ise kolları dantelli gömlek ve etek modeli ile bu elbiseler oldukça kadınsı ve hoş bir hava kazanmanıza yardımcı olacaktır. Sizlerde 2016 yılında adınızdan sıkça bahsedilmesini istiyorsanız dantel tasarımlı elbiseleri mutlaka edininiz.


Portre Elbise Modelleri
Portre Elbise Modelleri
Portre Elbiseler
Portre Elbiseler

Üçüncü olarak ise dantel tasarımlı ve transparan bir görüntüsü bulunan bu elbise modeli ile sokaklarda göz kamaştırabilirsiniz. Seksi bir görünümle hem bayanların hem de erkeklerin beğenisini toplayan bu elbise tarzlarından birkaç adet gardırobunuzda bulundurunuz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Triko Kıyafet Stilleri | 2021
Portre Elbise Modelleri 2016
Portre Elbise Modelleri 2016

Beşinci olarak dantelli ve çiçek figürlerinin bulunduğu elbise tarzını sizlerle inceleyelim. Kadınsı bir havası bulunan bu elbise modelleriini hem yaz hem kış mevsiminde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kışın uzun bir kaban ile yukarıdaki gibi yazın ise çanta,şapka vb. aksesuarlarla tercih edebilirsiniz.

2016 Self Portrait Elbise Modelleri
2016 Self Portrait Elbise Modelleri

Son olarak ise yukarıdaki fotoğrafta bulunduğu üzere delikli ve dantel tasarımı bulunan bu tarz elbiselerinizi topuklu ayakkabılarınızla kullanarak mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Yeni Trend 2016 Portre Elbiseler Galerisi; 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.