Home / Saç / Yeni trend bayan saç modelleri 2015
yeni trend bayan sac modelleri 2015

Yeni trend bayan saç modelleri 2015

Yeni trend bayan saç modelleri 2015

Saçlar kadınları daha çekici ve alım gösteren en etkileyici taraflarıdır.Her yeni çıkan trend saç modeli bizim ve etrafımızdakilerin ilgisini çeker.Kendini ve güzelliğini tanıyan kadın yüz tipine en çok hangi saç modellerinin gittiğini de bilir…Güzelliğiniz vurgulayan saçlarınız için 2015 yeni trend saç modelleri inceleyip yüzünüze en çok yakışan saç tiplerinden seçmeye ne dersiniz.2015 moda defilelerinde ön plana çıkan yen trend saçlardan ilham alın, farklı ve şık saçlarınız ile herkesi büyüleyin.

Toplu saçlar

Hoş toplanmış düz saçlar ve minik atkuyruğu modelleri ilk dikkat çeken 2015 bayan yeni trend saç modellerinden. Fönlü saçlarınızı arkaya doğru enseden toplayın saçlarınız uzun ise ikiye katlayıp bağlayın.

Dümdüz saçlarınızı sımsıkı bir atkuyruğu yaparak, kaşlarınızın tam hizasından atkuyruğu yaparak bağlayın, ıslak görünümlü düz ve parlak saçlar sizi daha seksi ve alımlı gösterecektir.


Sert şekilli saç modelleri

sert görünmlü ikiye katlanarak yapılmış saç modelleri, 2015 moda defilelerinde en dikkat çeken yeni trend saç modelleri arasında.bu saç modelini elde etmek için sımsıkı toplanmış bir atkuyruğu ve bol jöleli düz saçlar yapmanız gerekir.Daha sonra saçınızı resimdeki gibi katlayıp bağladıktan sonra etrafında bir tutam saçınızı, saç tokasının üstünden sarmalısınız. Tabi saçın bu şekilde sert ve düz durması için iyi bir şekilde kurutulması gerek.

Örgülü şapkalı saç modelleri

Romantik bir görünüme sahip, ipeksi ve parlak saçlarınız için arkadan topladığınız saçlarınızı örün ve harika bir şapka ile taçlandırın…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saçı Dalgalı Yapma Yöntemleri

Parıldayan düz masum saç modelleri

Fönlü saçlar kadınları her zaman daha ilgili göstermiştir.Ama saçların parlak ve sağlıklı olması şart.Bu şekilde dümdüz yapılmış saçlarınızı kulaklarınızın arkasından seçtiğiniz küçük saç tutamlarını arkadan birleştirip bağlayın.Hem çok hoş hemde çok masum bir saç modeli.

Ortadan ayrılmış hacimli saçlar

Ortadan ayrılmış hacimli saç modelleri stilinizin daha alımlı gözükmesini sağlar.Yüz şeklinize çekici bir ifade veren bu saç modelini ise temiz saçlarınıza uçları hacimli bir fön çekip ve saçlarınızı ortadan ayırıp yapabilirsiniz.

Dağınık toplu sahte ense  topuzu

Saçlarınızı sımsıkı enseden toplayın istediğiniz şekilde dağınık bir topuz yapabilirsiniz.Özel geceler için büyüleyici bir saç stili.

Gevşek Balıksırtı saç modelleri

Dalgalı atkuyruğu modelleri

Dalgalı saçlarınızı enseden toplayın, özellikle uzun ve kalın dalgalarda harika görünen yeni trend saç modelleri arasında.

Yana ayrılmış kahküllü saç modelleri

Hem masum hem seksi görünmek ister misiniz ?İşte bu saç modeli tam size göre.Hafif dağıtılmış saçlar, yandan ayrılmış hacimli ve uzun kahküller ile gizemli olduğu kadar da çok masum….

 Basit ama etkili topuz modelleri

Sade görünse’de kolay yapılsa da çok vurgulayıcı bir topuz modeli. Bu topuzu bu sezon denemenizi tavsiye ederim.

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.