Home / Trendler / Yeni Trend Septum Piercing 2015
Yeni Trend Burun Piercing 2015
Yeni Trend Burun Piercing 2015

Yeni Trend Septum Piercing 2015

Piercing gelince iki ayrı görüş vardır : Bazı insanlar onları seviyor ve bazıları da hiç sevmiyor. Ama yapmak isteyenler için, yeni  Septum Burun Piercing trendini sunuyoruz.Biz kesinlikle seviyoruz ve büyük bir hızla dünyaya yayılıyor.

isyancı yan ve dikkat çekmek için piercing ekleme iyi bir yoldur, ayrıca bağımsızlığını ve özgür ruhunu göstermek için gençler arasında popüler bir seçenek. Septum Piercing burun delikleri ayıran kıkırdak dokuda yapılıyor.Burunun deliklerini ayıran iç kıkırdak deliniyor.

Sizda bir çok halka piercing şekillerini burun halkası olarak tercih edebilirsiniz, ama gerçek şu ki çok daha iyi insanlar kötü göründüğünü, söylenecektir. Bu şaşırtıcı ve size çok fazla vurgu ekleyen bir takı. Bu gün Piercing, özellikle bir trend olarak artıyor, güzellik uzmanları , tüm youtube ve instagram üzerinden yapılışları ile ilgili videoaları paylaşıyor.Memnun kalmayanlar için kalıcı olmaması, deliklerin kısa sürede iyileşmesi ve en iyi şey gizli olmasıdır.Eğer istemediğiniz insanlara onu göstermek istemezseniz çıkarabilir, ve izi burun içinde olduğu için görünmez. Eğer bu konuda emin değilseniz ve bu size yakışır mı, sadece nasıl durduğunu görmek istiyorsanız sahte, delik açılmadan takılan Piercing modellerini deneyebilirsiniz.


Eğer piercing kaldırmaya karar verirseniz, büyükte olsa yara görünmez , çünkü burun delikleri gizli konumunda delik açılır.

Her delme acı verir bu açıktır,deri yoluyla gider ve onu kıkrdağı kırar, bunun için hazırlıklı olmak zorundasınız. Ancak, Piercinglerinin bazıları çok düzgün yapılırsa zarar olmayacağını ve çok az acıtacağını söyleyebilir .İğne altında gitmek için karar vermeden önce, piercing takma konusunda çok iyi deneyime sahip ve ne yaptığını bilen bir adama gittiğinizden mutlaka emin olun.

İşte ünlülerin ve gençlerin en çok tercih ettiği, yeni trend burun septum piercing modelleri…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 trend 32 çarpıcı yüzük modelleri

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.