Home / Makyaj / Yeşil Gözlere Yakışan En Güzel 11 Makyaj
yesil gozlere yakisan makyajlar 2015
Yeşil Gözlere Yakışan En Güzel Makyaj Modelleri

Yeşil Gözlere Yakışan En Güzel 11 Makyaj

Sizde yeşil gözlere sahip bir kadınsanız gerçekten çok şanslısınız.Yeşil gözler çok nadir olan ve gerçekten en güzel göz renklerinden.

Yeşil gözlü bayanlara en çok yakışan makyaj modelleri neler sizlerde merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!Yeşil gözleri, uygun  makyaj renkleri ve teknikleri ile daha ön plana çıkarabilirsiniz, bu şekilde en vurgulayıcı gözlere siz sahip olabilirsiniz.Onların güzelliğini daha çok ortaya çıkaran makyaj teknikleri arasında hiç şüphesiz buğulu göz makyajı geliyor.Gözler yeşil ve buğulu, hem seksi hem göz kamaştırıcı…Diğer makyaj tekniği ise kuyruklu eyeliner tekniği.

Yeşil gözler için en doğru makyajı bulmak bazen zor olabilir. Biz daha nötr tonlarda, yeşil, füme, kahve, mor renkler ile göz makyajınızı yapmanızı tavsiye ederiz. Bu renkler yeşil gözlerin daha çarpıcı bakmasını sağlayan renklerdir. Aşağıda fotoğrafları inceleyin ve göz alıcı sonuçlar için favori makyajınızı kopyalayın!


Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Güzellik Trendleri (Saç- Makyaj)

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.