Home / Saç Modelleri / Yılbaşı Gecesi Saç Modelleri 2015
yilbasi gecesi ozel parti sac modelleri 2015
yılbaşı gecesi saç modelleri 2015

Yılbaşı Gecesi Saç Modelleri 2015

Yılbaşı gecesine yaklaşık 3 hafta var ve biz harika ışıltılı elbiseler ile özel yılbaşı saç modellerimizi seçmenin tam zamanı, mükemmel bakımlı ellerde bir kadeh şampanya ile harika ışıltılı bir elbise ve harika yılbaşı saç modellerimiz belirlenmiş olmalı. Biz yeni yıl ile birlikte bolca gülmek için yeni fırsatlar, yeni sevinçleri, yeni aşklar, yeni nedenleri getirecek umutlu, tam bir tatil ruhu içinde geçirmek istiyoruz.Biz yine 2015 için yeni kararlar alıp yeni yıla adım atıcaz. 2015 yılbaşı gecesi sihirli bir gece gibi geçebilir, yeni bir yaşam başka bir başlangıcı müjdeleyen harika bir gün.

Tabii ki, gün ve gece boyunca, çarpıcı görünümlü olmalıyız  ve bizim saç v makyajımız ışıltılı görünümü ile güzelliğimizi  vurgulamalı. Bu 2015 özel yılbaşı geçesei saç modeli rehberi size yol gösteren, kullanışlı yılbaşı saç modelelleri  ile 2015 ağırlamaya başlayabiliriz.

 Yandan Yılabaşı Saç Modelleri

Yana atılmış saç modelleri özel geceler ve parti geceleri için çok şık, yana ayırılan bukleler ünlü yıldızlarında özel gecelerde kullandığı en popüler saçlar arasında.


Tabii ki, siz de bukleler yerine yana ayrılmış düz saç modelleride seçebilirsiniz.Ama bu saç modelinde göz makyajınızı daha vurgulu yapmanız gerekmektedirUzun ve belirgin kirpikler ile dumanlı göz makyajı yılbaşı gecesi yandan ayrlmış düz saçlarınız ile oldukça çekici olacaktır. Omuzu açık bir elbisede omuza düşen yandan düz saçlar daha da çekici görünmenizi sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Genç Bayanların Saç Stili ve Modelleri Nasıl olmalı?

Yılbaşı İçin Hacimli Yüksek Topuz

Yılbaşı gecesi için yüzünüzün güzelliğinizi ortaya çıkaracak oldukça güzel ve basit bir saç modeli.Yılbaşı elbise modeliniz çok gösterişli ise bu tarz yüksek ve sade yılbaşı topuzu seçebilirsiniz.

 Yılbaşı Parti Gecesi Dağınık Topuz Modeli

Dağınık topuz seksi ve üst dekolteli elbiseler ile çok çekici görünüm veren bir saç modeli . Gözlerinize nötr tonlu makyaj ve kanatlı astar ekleyin, işte yılbaşı gecesi partisi için hazırsınız.

Uzun Dalgalı Yılbaşı Saç Modelleri

Görünümünüzü daha etkili yapmak için sıcak tonlu makyaj ile, uzun dalgalı saç modellerini ortadan ayırıp  oldukça tatlı ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.Yılbaşı Makyajınızda  Çıplak dudak parlatıcısı, metalik gölgeler ve rimel çokgüzel bir görünüm verebilir.

Orta Dalgalı Saç Modelleri

Aynı saç modellerini orta uzunluktaki saçlarınızda da yapabilirsiniz.Ten renginiz ile uyumlu daha vurgulu gözler ve rujlar seçin!

Kısa Dalgalı Yılbaşı Saç Modelleri

Uzun ve orta uzunlukta dalgalı kesim kesinlikle kadınlara kattığı harika bir  cazibesi var, ama kısa dalgalı görünüm ve  yüzünüzü çerçeveleyen asimetrik saç uçları  ve derin bir yan kısma hacim ekleyerek daha etkili bir görünüm elde edilebilir. Aşağıdaki gibi kısa dağınık kabarık saç modeli gibi görünüyor. Mmuhtemelen 2015 yılının en iyi parti saç modellerinden biridir. Güzel bir  pembe ruj Barbie tarzı kadınsı bir  canlılık ekler.

Uzun Düz Kesim Yılbaşı Saç Modelleri

Omuzlardan aşağıya inen ortadan ayrılmış dümdüz inen saç modelleri  özellikle göğüs üzerine ileri düşmesine izin vermek yerine arkaya atılan düz saçlar sizi daha seksi gösterir. üz kesim saçlarınızı orta kısmından ayrın ve arkaya atın. Ve kirpikleriniz makyajınızda odak noktanız olamalı ! Bu  tam kadınsı ve cesur bir saç ve makyaj görnümü.. Yüzünüzün geri kalan kısmınıda daha çıplak görünümlü olarak arka palan tutun.

Ayrıca bakınız diğer önerilerimiz olan 2015 yılbaşı gecesi için abiye elbise modelleri ve kombinleri

Pixie Kısa Yılbaşı Saç Modelleri

Eğer saçlarınız çok kısa kesimli ise  size bu yıl yeni yılını trend , yüzü daha sempatik gösteren kahkülleri yana atılmış yılbaşı için romantik bir saç modeli öneririz.Yüzünüze düşen kahküller sizi tatlı gösterecktir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde yapabileceğiniz harika topuz saç fikirleri

Gevşek Topuz Modeli

At kuyruğu Saç Modeli

Yukarıdan veya aşoğıdan topulu bir at kuyruğu özel geceler için oldukça şık ve seksi bir saç modelidir.Makyajınızı daha vurgulu yapmak yüzünüzü daha çekici gösterecektir.

Yandan Gevşek Örgülü Saç Modeli

Gevşek örgülü saçlar aslında bu sezon olduçla popüler saç modelleri arasında. Dağınık ve geşek örgülü saçları parti gecelerinde kullanmaktan endişe etmeyin, aksine daha çekici ve kadınsı bir görünüm verecektir.

 Örgülü Topuz

Örgülü kabarık saç modeli ve örgü taçlı topuz modelleri yılbaşı gecesi için ideal ve güzel saç modelleri arasında.Yana atılmış örülü topuzlar ve arkaya atılmış taç örgülü topuzlar tercih edebilirsiniz.Yüz şeklinize uygun olan bir modeli seçmenizi tavsiye ederiz.

Yüksek Topuz Modeli

Rihanna’nın yüksek topuz modeli   pırıl pırıl bir yaka görünümlü kolyesi ile çok uyumlu ve vurgulu görünüyor.Çıplak ve bronz tonda bir makyaj ve ekstra uzun kirpikleri ile birleştiğinde, tatlı bir parti görünümü elde edebilirsiniz.  Rihana’nın Moda Ödüllerinde kullandıuığı bu saç modeli, kesinlikle ssizin  Yılbaşı partisi saç modelleriniz için tercih edilebilir.

Yılbaşı İçin Ense Topuzu

Eğer bir sırt dekolteli elbise tercih edeceksiniz ense topuzu daha şık bir tarz elde ettmenizi sağlar. Ayrıca bu saç modeline ekleyeceğiniz etkili ve büyük küpeler ile yılbaşı parti gecesinin en şık bayanı olmaya adaysınız!

Yarım Yukadan Toplu Dalgalı Saç Modeli

Uzun saçlı bayanlar için çekici bir yılbaşı saç modelide, yüzünüzü ve gözlerinizi vurgulyan, ayrıca uzun dalgalı saçlarınız ile herkesi etkilyen yarım toplu dalgalı saç modeli…

Uzun Kısmen Örgülü Düz Saç Modeli

Yüz güzelliğinize güveniyor iseniz ce farklı ve dokulu bir saç modeli istiyorsanız kısmen örgülü bu süz saç modelini tercih edebilirsiniz.Etkili kirpikler  ile daha çekici görünüm yapabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2021 Trend Saç Modelleri

Renkli  Ombre Yılbaşı Saç Modelleri

Farklı bir görünüm arayan kadınlar için bu yılın moda saç renklerinden, renkli ombreli saç modellerini yılbaşı partisi  için seçebilirler.Ama işin sırrı cildiniz ve saç renginiz ile uyumlu bir gölge rengi seçemeniz.Esmer ve koyu saçlar için yeşil şık duruyor, sarışınlar ise mor ve pembe gölge renklerini saç uçlarında yapabilirler.

Uzun Kıvırcık Yılbaşı Saç Modeli

Eğer aşırı bukleler, aşırı hacim ve aşırı saç uzunluğunuz varsa en havalı yılbaşı parti kadınız siz olabilirsiniz…Seksi uzun buklelere daha hacim verilerek daha tarz ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ortadan Ayrılan Uzun Su Dalgası Saç Modeli

Ortadan ayrılmış uzun su dalgası saçlarınızı Naomi Campbell gibi yapabilirsiniz. Karışıma duman gözler ekleyin ve  egzotik bir görünüm vermek için uzun ek kirpikler kullanmanızı tavsiye ederiz.Ayrıca parlak saçlarınız ve parlak teniniz olmalı!

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.